Ronald van Mechatec is werknemer van de maand!

Fokke en Jesca van Dujob brachten afgelopen week een bezoekje aan Tollebeek. Bij Mechatec om precies te zijn. Een bedrijf in de agrarische mechanisering. Ze verrasten Ronald met een heerlijke taart van Bakkerij Brouwer. Dujob heeft Ronald, die maar liefst 27 jaar automonteur is geweest, met veel succes bij Mechatec gematcht. Toen hij bij z’n vorige werkgever naar een andere locatie moest, ging Ronald vanwege de woon-werk afstand om zich heen kijken. Via via kwam hij bij ons terecht en zijn wij voor hem op zoek gegaan. Met succes. Binnenkort mag hij misschien al zelfstandig op pad. Voor ons reden om hem tot werknemer van de maand uit te roepen. Hij klaagt nooit en is altijd goed gemotiveerd. De ingrediënten voor een ideale kandidaat als je het ons vraagt.

 

Bekijk in het filmpje hoe we hem verrasten. Bedrijfsleider Arjan Simmelink geeft ons meteen even een tour door het bedrijf én hij vertelt enthousiast over een nieuwe commerciële functie bij Mechatec. Iets voor jou? Neem dan contact op met Dujo.nl | Talent voor werk.

 

 

Liever op zoek naar iets anders of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs, schrijf je in of bekijk onze vacatures. Wij maken werk van jouw talent!

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen