/
Dujob en aannemersbe...

Dujob en aannemersbedrijf Gebr. van der Lee gaan de samenwerking aan

19 september 2022

Emmeloord – Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Lelystad en Dujob uit Emmeloord gaan de samenwerking aan: Dujob is vanaf juni medeverantwoordelijk voor de werving en selectie van het personeel op kantoor.

Over de samenwerking vertelt Merel Wiltjer, HR-adviseur bij Gebr. van der Lee: “Dujob kwam precies op het juiste moment. Right time, right place, zoals we dat altijd zeggen. Ze begrepen goed waar we naar op zoek waren, het snelle schakelen en de bereikbaarheid zijn echt pluspunten van Dujob.” Ook Jesca de Best, accountmanager bij Dujob, vertelt: “Er ontstond vraag naar het invullen van de vacatures van Gebr. van der Lee in Lelystad. Het contact verliep vlot, leuk en goed. Inmiddels hebben er al meerdere gesprekken plaatsgevonden en de eerste nieuwe flexcollega’s via Dujob zijn gestart in augustus. Nog steeds zijn we hard bezig om de openstaande vacatures van Gebr. van der Lee in te vullen.”

Gebr. van der Lee

Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee is een veelzijdig bedrijf dat alle facetten van zowel droge als natte infra beheerst. Het is een groot familiebedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. De organisatie is actief binnen de civiele techniek en houdt zich bezig met verschillende projecten, waaronder transport, onderhoud en wegenbouw. Mogelijk ben je ze wel eens tegengekomen langs rijkswegen, provinciale wegen of op het water.

De veelzijdigheid van de organisatie en de verschillende soorten functies die ze kennen, in de buitendienst en op kantoor, maken het bedrijf dynamisch. Gebr. van der Lee biedt haar medewerkers een spannende werkomgeving. Daarbij is persoonlijke begeleiding, doorgroei en ontwikkeling enorm belangrijk!

Op dit moment staan er nog toffe vacatures open, als werkvoorbereider en KAM-coördinator. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe functie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Hogering Provincie Flevoland web - Dujob

Lees ook: