ZZP

Ben jij een zzp’er in de techniek of metaal en ben je op zoek naar zzp opdrachten rondom Emmeloord? Bij Dujob Tech Force vinden we de beste zzp opdrachten voor jou. Bekijk nu een klein deel van onze zzp opdrachten, onze diensten én meer!

zzp techniek - Dujob
Altijd zzp opdrachten in jouw regio
Uitgebreid netwerk
Vrijblijvend advies

#services

Arbeidsbemiddeling

Als zzp’er ben je het liefst ‘gewoon’ aan het werk en wil je je liever niet bezighouden met het zoeken van zzp opdrachten. Via ons uitgebreide netwerk, bestaande uit opdrachtgevers en specialisten uit jouw vakgebied, vinden we de zzp opdrachten die bij jou passen. Jij hebt altijd ruime keuze uit opdrachten, wij vinden tijdig nieuwe zzp opdrachten voor je. Zo kun jij doen wat je het liefste doet en kom je nooit zonder opdracht te zitten.

Bekijk onze zzp opdrachten

#services

Administratie

Als freelancer is administratie niet het leukste onderdeel, maar zeker niet onbelangrijk. Daar hebben we bij Dujob Tech Force wat op gevonden. Terwijl jij werkt aan gave zzp opdrachten, regelen wij jouw facturatie. Jij stuurt je factuur, wij regelen de verdere afhandeling van jouw facturen en zorgen voor juridisch kloppende contracten en de juiste algemene voorwaarden. Voorfinanciering behoort tot de mogelijkheden.

Schrijf je in bij Dujob Tech Force
zzp techniek engineer - Dujob

#services

Vrijblijvend advies

Wil je eens sparren over jouw bedrijfsprocessen, verzekeringen of eigen marketing. Heb je advies nodig op gebied van contracten, facturatie of belasting. Wij denken met je mee en geven advies. Kom gerust eens langs, wij helpen je verder op weg. De koffie staat klaar!

Plan een gesprek in

#transparantie

Onze samenwerking

Sluit je je aan bij Dujob Tech Force, dan vragen we van jou het volgende:

  • KVK-registratie
  • BTW-identificatienummer
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Eigen bankrekeningnummer
  • Een geldig ID-bewijs.
Vacatures genemuiden - Dujob

Hoe gaat zzp bij Dujob Tech Force in zijn werk?

Kies jij als zzp’er voor Dujob Tech Force, dit kun je verwachten!

Aanmelding

Ben jij een freelancer in de metaal, techniek of industrie en wil jij gebruik maken van de dienstverlening van Dujob Tech Force? Meld je dan aan via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

#Stap01

Kennismakingsgesprek

Samen gaan we om tafel om jouw wensen en behoeften te bespreken. Jij krijgt keuze uit onze uitgebreide selectie aan zzp opdrachten. Daarna ga jij aan de slag. Zit jouw ideale opdracht er niet tussen? Dan gaan wij voor jou op zoek!

#Stap02

Aan de slag!

Jij gaat aan de slag als zzp’er in de metaal, techniek of industrie. Jij stuurt ons jouw factuur, wij regelen de verdere afhandeling van jouw facturen.

#Stap03

#overons

Over Dujob Tech Force

Wij zijn specialist in het vinden van de beste zzp opdrachten. Onder het Dujob label 'Dujob Tech Force' vinden wij dan ook de ideale zzp opdrachten voor jou als zzp’er in de metaal, techniek of industrie. Met een persoonlijke aanpak en de nieuwste wervingstechnieken maken we de perfecte match tussen jou als zzp’er en onze opdrachtgevers, zodat jij altijd een zzp opdracht vindt die bij je past.

Vacatures Noordoostpolder - Dujob

Meld je aan als zzp'er!

Meer weten over zzp of je aanmelden als zzp'er bij Dujob Tech Force? Laat hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geen bestand gekozen
Glenda Smit - Dujob

Glenda Smit

Consultant