/
Uitzenden

Uitzenden

Op zoek naar tijdelijk personeel om een plek op een specifieke afdeling in te vullen tijdens een drukkere periode? Onze dienst uitzenden is een zeer geschikte oplossing. Met onze dienst uitzenden stellen wij kwalitatief, technisch personeel aan jou ter beschikking.

Vacatures emmeloord nieuwe baan - Dujob
Jarenlange ervaring
Flexibel en snel
Korte lijnen

Wat levert
uitzenden op?

Kwalitatief personeel
Met de juiste medewerkers komt een bedrijf tot bloei en kan het doorgroeien. Wij zoeken door, tot we de juiste personen vinden. Kwalitatief en technisch personeel, voor het werk van morgen. Hierdoor is jouw bedrijf wendbaar.

Tijdbesparing
Wij zoeken door tot de beste kandidaat voorgesteld kan worden. 
wij zoeken door tot de beste kandidaat voorgesteld kan worden. Naast werving en selectie regelen wij ook alle andere administratieve verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Denk hierbij aan onder andere het administreren van ziek- en herstelmeldingen, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven en het toekennen van vakantiedagen. Dit bespaart jou tijd en energie. Tijd en energie die jij weer in je bedrijf kunt steken.

Flexibel en snel
Door ons uitgebreide bestand aan medewerkers en onze kennis van de verschillende branches, weten wij de juiste medewerkers te vinden. Jij zet de uitzendkracht in wanneer je wilt en betaalt alleen de gewerkte uren: no cure, no pay. Voor een drukkere periode bieden wij daarom flexibel en snel de juiste oplossing.

Contact - Dujob

#Uitzenden

Hoe werkt uitzenden?

Op zoek naar de juiste medewerker op uitzendbasis? Zo verloopt het proces rondom uitzenden bij Dujob. Samen vinden wij de beste medewerker.

Contact

De dienst uitzenden afnemen? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen je aan een vast contactpersoon, die precies weet wat er nodig is en past binnen jouw bedrijf.

#Stap01

Een gesprek

Wij leren jou en je bedrijf graag eerst kennen. Dat doen we het liefst middels een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen met jullie vaste contactpersoon gaan jullie dan ook met elkaar de behoeften inventariseren.

#Stap02

De werving

Wij gaan aan de slag voor jou, jij kunt je weer op je bedrijf concentreren. Binnen ons uitgebreide bestand en via alle beschikbare kanalen gaan wij op zoek naar de beste kandidaten.

#Stap03

De kandidaten

Zodra wij de juiste kandidaat gevonden hebben, stellen wij deze eerst digitaal voor. Zien jullie genoeg aanknopingspunten voor een gesprek? Dan maken we een afspraak om met de kandidaat in gesprek te gaan.

#Stap04

Match!

De juiste match? Super! Wij maken al het papierwerk in orde en zorgen ervoor dat de nieuwe medewerker klaar is om bij jullie te starten.

#Stap05

Check

En, zit de nieuwe medewerker op zijn of haar plek? Is de match wat je ervan had verwacht? Natuurlijk houden we contact. Is er bijvoorbeeld een extra opleiding of training nodig? Wij denken mee!

#Stap06

Waarom uitzenden via ons?

Dujob is hét uitzendbureau van Midden-Nederland. Wij zijn specialist in het bedenken én uitvoeren van oplossingen voor personeelsuitdagingen. Met de nieuwste wervingstechnieken en een persoonlijke aanpak maken wij de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en medewerkers.

We hebben kennis van de markt en een groot netwerk in de branches metaal, techniek, industrie en logistiek. Hierdoor bieden we naast uitzenden, ook de diensten detacheren en werving en selectie en zijn we altijd beschikbaar voor HR-advies en praktische ondersteuning.

Ik wil mijn vacature aanmelden
Detacheren - Dujob

Onze partners
en bedrijven

Wij hebben een zeer breed netwerk aan partners in de branches metaal, techniek, industrie en logistiek. Wij geloven in de kracht van nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Deze bedrijven gingen je voor!

Wat partners
over ons zeggen

Neem contact op

Heb je een vraag over de dienst uitzenden of wil je jouw vacature(s) aanmelden? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Jesca de Best - Dujob

Jesca de Best

Teammanager
Diensten - Dujob

Andere diensten

Op zoek naar een oplossing op langere termijn? Of wil je binnenhalen om je bedrijf verder te laten groeien? Wellicht zijn één van onze andere diensten ook interessant!