/
Moederbedrijf rok gr...

Moederbedrijf ROK Groep is een Great Place to Work

06 oktober 2022

De afgelopen weken heeft Great Place to Work het medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd, waarbij de thema’s vertrouwen, trots en plezier zijn gemeten. Wat blijkt? Ons moederbedrijf ROK Groep is overtuigend benoemd tot Great Place to Work! We did it!

Werken bij Dujob betekent werken bij ROK Groep. Dujob is namelijk onderdeel van ROK Groep. De afgelopen weken heeft Great Place to Work onze medewerkerstevredenheid gemeten op de pijlers vertrouwen, trots en plezier. Met een responspercentage van 100% en een score van 87% mag ROK Groep zich nu een Great Place to Work noemen.

Johan, algemeen directeur bij ROK Groep, over de certificering: “Goed werkgeverschap en het creëren van een magnetische cultuur is één van onze belangrijkste strategische pijlers. De certificering van GPTW is een teken dat we goed op weg zijn en geeft ons nieuwe inzichten waar we mee aan de slag kunnen om weer een volgende stap te kunnen zetten.”

95% procent van de interne collega’s gaf aan: ‘Alles overziend vind ik deze organisatie een Great Place to Work!’ en 87% van de interne collega’s zou ROK Groep sterk aanbevelen aan vrienden en familie als Great Place to Work. Een ontzettend mooie prestatie, wij genieten nog even na!

GPTW - Dujob
GPTW - Dujob

Lees ook: