/
Detacheren

Detacheren

Op zoek naar medewerkers met bepaalde kennis of wil je liever een plek op een specifieke afdeling voor een langere periode invullen? Dan is onze dienst detacheren wat voor jou. Met onze dienst detacheren stellen wij kwalitatief, technisch personeel ter beschikking, die een langere tijd aan jouw organisatie verbonden blijven.

Detacheren - Dujob
Jarenlange ervaring
Duurzame verbinder
Kwalitatief partnerschap

Wat zijn de voordelen van detacheren?

Zekerheid
Heb je in een piekperiode een vakbekwame medewerker nodig of kun je wel wat hulp gebruiken bij een specifiek project. Door te kiezen voor detachering ben je flexibel. We spreken samen met onze professional een vaste periode af. Jij zit niet vast aan een langdurig contract en hebt tegelijkertijd de zekerheid dat een vakbekwame medewerker aan je verbonden blijft gedurende deze periode.

Geen werkgeversrisico
Wij nemen het wervingsproces uit handen en gaan op zoek naar de specialist voor jouw vacature. Wij regelen alle administratieve verplichtingen die bij het werkgeverschap horen. Denk hierbij aan het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen, de uitbetaling van het loon en de afdracht van premies en heffingen. Ook als de werknemer ziek is, draait jouw bedrijf hier niet voor op. Wij regelen de loondoorbetaling bij ziekte.

Kwaliteit
Een medewerker van Dujob is snel ingewerkt, kan snel schakelen en springt in allerlei situaties makkelijk in. Doordat onze medewerkers bij veel opdrachtgevers hebben meegedraaid, hebben ze veel kennis en ervaring opgedaan. Zo heb je de zekerheid van een vakbekwame professional, die snel zijn draai weet te vinden en bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Wat levert detacheren op - Dujob

#detacheren

Hoe werkt detacheren?

Op zoek naar een vakbekwame medewerker met detachering? Zo verloopt het proces rondom detacheren bij Dujob. Samen vinden wij de beste medewerker voor jouw vraagstuk.

Contact

De dienst detacheren afnemen? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen je aan een vast contactpersoon, die precies weet wat er nodig is en past binnen jouw bedrijf.

#Stap01

Een gesprek

Wij leren jou en je bedrijf graag eerst kennen. Dat doen we het liefst middels een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen met jullie vaste contactpersoon gaan jullie dan ook met elkaar de behoeften inventariseren.

#Stap02

De werving

Wij gaan aan de slag voor jou, jij kunt je weer op je bedrijf concentreren. Binnen ons uitgebreide bestand en via alle beschikbare kanalen gaan wij op zoek naar de beste kandidaten.

#Stap03

De kandidaten

Zodra wij de juiste kandidaat gevonden hebben, stellen wij deze eerst digitaal voor. Zien jullie genoeg aanknopingspunten voor een gesprek? Dan maken we een afspraak om de kandidaat persoonlijk te leren kennen.

#Stap04

Match!

De juiste match? Super! Wij maken al het papierwerk in orde en zorgen ervoor dat de nieuwe medewerker klaar is om bij jullie te starten.

#Stap05

Check

En, zit de nieuwe medewerker op zijn of haar plek? Is de match wat je ervan had verwacht? Natuurlijk houden we contact en blijven met je meedenken!

#Stap06

Het verschil tussen uitzenden en detacheren

Onze diensten uitzenden en detacheren zijn beide flexibele arbeidsvormen. Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren? Het verschil tussen uitzenden en detacheren zit in de overeenkomst en de arbeidsrelatie. Een uitzendcontract bied je de mogelijkheid om uitzendkrachten flexibel in te zetten en de overeenkomst te stoppen wanneer het werk stopt. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de uitzendkracht. Hierdoor ben je als werkgever flexibel in het op- en afschalen van personeel.

Bij detachering ligt dat anders. Een detacheringsovereenkomst heeft een vaste start- en einddatum, hierin staat het aantal uren dat de professional voor jou werkt, vast. Je betaalt voor de afgesproken uren, ook als de opdracht eerder afloopt of als er minder werk is. Hierdoor heb je altijd de zekerheid van een professional voor een specifieke periode.

Weet je niet precies welke overeenkomst het meest geschikt is voor jouw vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Waarom detacheren
via Dujob?

Dujob is hét uitzendbureau van Midden-Nederland. Wij zijn specialist in het bedenken én uitvoeren van oplossingen voor personeelsuitdagingen. Met een persoonlijke aanpak en de nieuwste wervingstechnieken maken wij de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en medewerkers. We hebben een groot netwerk in de branches metaal, techniek, industrie en logistiek en kennis van de markt. Hierdoor bieden we naast detacheren, ook de diensten uitzenden en werving en selectie en zijn we altijd beschikbaar voor HR-advies en praktische ondersteuning.

Ik wil mijn vacature aanmelden
Detacheren - Dujob

Onze partners en bedrijven

Wij hebben een zeer breed netwerk met partners in de branches Metaal, Techniek, Industrie en Logistiek. Wij geloven in de kracht van nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Benieuwd wie je voorgingen?

Contact?

Heb je een vraag over de dienst detacheren of wil jij hulp bij jouw personeelsvraagstuk? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jesca de Best - Dujob

Jesca de Best

Accountmanager
Diensten - Dujob

Andere diensten

Op zoek naar een oplossing voor jouw personeelsvraagstuk op kortere termijn? Of wil je een nieuwe medewerker liever direct in eigen dienst nemen, om op die manier verder te groeien met jouw bedrijf? Dan zijn onze andere diensten ook interessant!