/
Verhoek europe en du...

Verhoek Europe en Dujob slaan handen ineen en gaan intensief samenwerken

15 augustus 2022

Genemuiden – Transportbedrijf Verhoek Europe uit Genemuiden gaat de samenwerking aan met uitzendbureau Dujob uit Emmeloord. Met de samenwerking is Dujob sinds juni medeverantwoordelijk voor het vervullen van de personeelsbehoefte van Verhoek.

Dujob biedt ondersteuning aan de werving en selectie van het logistiekpersoneel op de werkvloer en kantoor, bijvoorbeeld de functies van heftruckchauffeur en planner. Raymond Hooft, Recruiter bij Verhoek Europe: ‘’Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, variërend van vrachtwagenchauffeurs tot aan IT-medewerkers. Wij zijn blij met deze samenwerking en hopen nog vele logistieke toppers via Dujob binnen te halen.’’

Ook Ruben, consultant bij Dujob vertelt: “Verhoek Europe wil net als Dujob een fijne werkplek creëren voor haar medewerkers. Onze medewerkers moeten zich thuis voelen bij ons én bij hun nieuwe werkgever. Door deze persoonlijke benadering hopen wij nog veel mensen te mogen binden. Met de nieuwe samenwerking is Dujob verantwoordelijk voor de werving en selectie van logistieke medewerkers. Inmiddels zijn de eerste flexcollega’s gestart!”

Verhoek Europe

Familiebedrijf Verhoek Europe heeft bijna 70 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening. Met haar wortels in de tapijtindustrie heeft Verhoek zich in de voorbije jaren gespecialiseerd in de distributie, transport en warehousing van lengtegoederen, zoals tapijtrollen, industriële deuren en zonwering.

In al die jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een professionele en veelzijdige dienstverlener. Verhoek Europe verlegt haar grenzen en telt ruim 900 werknemers die vanuit 12 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Tsjechië werken. Binnen het bedrijf heerst een no-nonsense cultuur met enthousiaste collega’s. Vakmanschap en ervaring staan hoog in het vaandel.

Verhoek Europe logo RGB - Dujob

Meer weten over deze samenwerking of ben jij op zoek naar logistieke functie bij Verhoek Europe? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag!

Dujob Verhoek - Dujob

Lees ook: