Eerste werkdag - Dujob

Tips voor je eerste werkdag

Je eerste werkdag bij een nieuwe baan kan als een spannend moment worden ervaren. Hoe kom je deze dag goed door? Wij helpen je graag op weg met een aantal tips voor je eerste werkdag!

Arbeidsovereenkomst: wat staat er in - Dujob

Arbeidsovereenkomst: wat staat er in?

Je hebt een nieuwe baan! Voordat je je handtekening zet, is het handig om te weten wat er allemaal in een arbeidsovereenkomst staat en welke soorten arbeidscontracten er zijn. Je leest het allemaal in deze blog!

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer - Dujob

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer: wat doen wij?

Alle werknemers hebben recht op een veilig werkklimaat. Maar wat doen wij aan de veiligheid en gezondheid op de werkvloer? Lees het in onze blog!

Blog zzper worden - Dujob

Zzp'er worden: dit moet je regelen

Je bent specialist in de Metaal, Techniek, Industrie of Logistiek en hebt besloten om zzp'er te worden. Maar hoe word je zzp'er en wat komt er allemaal bij kijken? Je leest het allemaal in onze blog!

Blog hoe schrijf ik een cv - Dujob

Hulp bij cv maken: alles wat je wilt weten over een cv

Tijdens het sollicitatieproces wordt er gevraagd naar je curriculum vitae. Maar wat is een cv eigenlijk, hoe maak je een cv en welke onderdelen bevat een curriculum vitae? Lees het nu in onze blog!

Blog meest gestelde sollicitatievragen - Dujob

Meest gestelde sollicitatievragen: deze 6 vragen kun je verwachten

Er zijn sollicitatievragen die vaak gesteld worden, deze kun je dus goed voorbereiden. Wat zijn de meest gestelde sollicitatievragen en hoe kun je het beste antwoorden op deze vragen? Lees verder!

Fijne feestdagen een gelukkig en gezond 2022 - Dujob

Terugblikken met Dujob: 2021

2021. Het was opnieuw een bijzonder jaar, waarin we weer zijn gegroeid. Een jaar vol mooie momenten. We nemen je graag mee in alle ontwikkelingen. Lees je mee?

Intakegesprek blog - Dujob

Intakegesprek: dit kun je verwachten

Wat is een intakegesprek, hoe gaat dit in zijn werk en moet je iets voorbereiden? We vertellen het je in deze blog over het intakegesprek.