Wijzigingen cao - Dujob

Wijzigingen cao voor uitzendkrachten: wat verandert er voor jou?

Per 1 januari worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de cao voor uitzendkrachten. Benieuwd wat dit voor jou als uitzendkracht betekent? Wij hebben alle wijzigingen voor je op een rijtje gezet!

Dujob x dumaco Samenwerking - Dujob

Dumaco en Dujob verlengen na succesvolle samenwerking

Kampen - De succesvolle samenwerking tussen Dumaco Plaatwerk uit Kampen en Dujob uit Emmeloord wordt met vier jaar verlengd. Met de intensivering blijft Dujob first supplier voor de recruitment van personeel binnen Dumaco en blijven de partijen tot in ieder geval 2027 aan elkaar verbonden.

GPTW - Dujob

Moederbedrijf ROK Groep is een Great Place to Work

De afgelopen weken heeft Great Place to Work het medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd, waarbij de thema’s vertrouwen, trots en plezier zijn gemeten. Wat blijkt? Ons moederbedrijf ROK Groep is overtuigend benoemd tot Great Place to Work! We did it!

Hogering Provincie Flevoland web - Dujob

Dujob en aannemersbedrijf Gebr. van der Lee gaan de samenwerking aan

Emmeloord - Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Lelystad en Dujob uit Emmeloord gaan de samenwerking aan: Dujob is vanaf juni medeverantwoordelijk voor de werving en selectie van het personeel op kantoor.

Dujob Verhoek - Dujob

Verhoek Europe en Dujob slaan handen ineen en gaan intensief samenwerken

Transportbedrijf Verhoek Europe uit Genemuiden gaat de samenwerking aan met uitzendbureau Dujob uit Emmeloord. Met de samenwerking is Dujob sinds juni medeverantwoordelijk voor het vervullen van de personeelsbehoefte van Verhoek.

Cao metaal en techniek - Dujob

Nieuw cao Metaal en Techniek 2022: wat betekent dit voor jou?

De nieuwe cao Metaal en Techniek is akkoord! In de cao staan veel belangrijke afspraken. Wat betekenen de nieuwe wijzigingen in de cao Metaal en Techniek voor jou?

DJ 2109 Fish Potato Run - Dujob

Dujob weer sponsor van de Fish Potato Run

Zaterdag 11 september namen een aantal collega's van Dujob deel aan de Fish Potato Run, die vanuit de gezellige vissershaven van Urk door het prachtige polderlandschap van de Noordoostpolder loopt.