/
Terugblikken met duj...

Terugblikken met Dujob: 2021

21 december 2021

2021. Het was opnieuw een bijzonder jaar. Een jaar waarin we weer zijn gegroeid en een jaar vol mooie momenten. We nemen je graag mee in alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Lees je mee?

In 2021 was de invloed van corona voelbaar. Het ziekteverzuim was hoog, maar desondanks hebben we er samen voor gezorgd dat alle processen bij de verschillende bedrijven konden blijven draaien. Daar zijn we trots op!

Een vaste baan

Opnieuw hebben we veel mensen aan een nieuwe baan kunnen helpen. We hielpen hen aan nieuwe functies, uitdagende functies, bij bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten. We hielpen niet alleen veel mensen aan een nieuwe baan, we hebben ook veel mensen aan een vaste baan kunnen helpen. Maar liefst 65 flexcollega’s hebben in 2021 een vast contract mogen ontvangen. Een prachtige mijlpaal!

Ontwikkeling van onze uitzendcollega’s

Bij Dujob vinden we de ontwikkeling van onze flexcollega’s erg belangrijk. We kijken graag met onze flexcollega’s en opdrachtgevers naar oplossingen op maat. In 2021 resulteerde dit in heftruckcertificaten en lascertificaten voor onze collega's. Ook training on the job bij onze opdrachtgevers kwam steeds vaker voor. Het is mooi te zien dat dit gebeurt en we onze flexcollega's, maar ook bedrijven samen verder kunnen ontwikkelen.

Zonder onze opdrachtgevers zijn deze ontwikkelingen natuurlijk niet mogelijk. We zijn er trots op dat we in 2021 veelal de juiste flexcollega's hebben mogen matchen aan onze opdrachtgevers. We hen mochten voorzien van advies, zodat de bedrijven door konden gaan. Dit jaar hebben we een aantal nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Zo gingen we aan de slag voor Holland Composites, Rotocoat, Hamat en Kolf & Molijn. We zijn blij hen te mogen toevoegen aan ons klantenbestand.

Team Dujob

Ook binnen Team Dujob hebben we een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Dit jaar zijn consultants Jarek, Thirsa, Ruben en Ruth gestart. De uitbreiding van ons team resulteert in een breder vacatureaanbod in de Metaal, Techniek, Industrie en Logistiek op nationaal vlak, maar ook op internationaal vlak werd er hard aan de weg getimmerd.

We lieten onze huisstijl en website achter ons en ruilden deze in voor een gloednieuwe huisstijl en website. Dit, in combinatie met een nieuw systeem, zorgt ervoor dat we onze flexcollega's en opdrachtgevers nóg beter kunnen matchen. Met de komst van de nieuwe website werd het, door de Poolse omgeving binnen de website, ook mogelijk om onze internationale kandidaten beter van informatie te voorzien. Een ontwikkeling waar we trots op zijn!

Een flitsend 2022!

Ook volgend jaar blijven jullie, als flexcollega's en opdrachtgevers op onze radar staan. We blijven nieuwe banen vinden voor onze flexcollega’s en de beste werknemers voor onze opdrachtgevers. Uiteraard met dezelfde energie, enthousiasme en de snelheid die je van ons gewend bent. Voor nu wensen we jullie een gelukkig, mooi en gezond 2022!

Fijne feestdagen een gelukkig en gezond 2022 - Dujob

Lees ook: