/
Dumaco en Dujob verl...

Dumaco en Dujob verlengen na succesvolle samenwerking

09 februari 2023

Kampen - De succesvolle samenwerking tussen Dumaco Plaatwerk uit Kampen en Dujob uit Emmeloord wordt met vier jaar verlengd. Met de intensivering blijft Dujob first supplier voor de recruitment van personeel binnen Dumaco en blijven de partijen tot in ieder geval 2027 aan elkaar verbonden.

Dujob ondersteunt Dumaco bij de werving en selectie van lassers, kanters en productiemedewerkers en werken al ruim vier jaar samen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in het voornemen om de samenwerking intensief door te zetten.

Jesca de Best, accountmanager bij Dujob, is blij met de verlengde samenwerking: “Het contact en de snelheid in de samenwerking met Dumaco is al jaren heel prettig. Wij kennen onze contactpersoon en de cultuur op de werkvloer goed. Zo kunnen wij snel schakelen en is het voor beide partijen fijn om samen te werken. Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt was het nodig om de samenwerking te evalueren met als uitkomst dat we nog weer vier jaar samen verder gaan.”

Ook Jeroen Nijsse, plant manager bij Dumaco, is tevreden: “Dujob en Dumaco hebben de afgelopen jaren naar volle tevredenheid samengewerkt. Het is altijd fijn om te evalueren en verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Het contact verloopt goed en vooral de snelheid van reageren en de duidelijkheid zijn echte speerpunten van Dujob, wat heel goed bij ons als Dumaco past.”

Dumaco

Dumaco is al jaren dé specialist in metaalbewerking en biedt oplossingen voor al het plaat- en buiswerk. Met zeven vestigingen, 700 medewerkers, 30 lasersnijders, 70 kantbanken en zeven buislaser-snijmachines werkt zij met veel passie aan haar producten. Dumaco maakt onderdelen, samengestelde producten, sub-assemblies en complete installaties. De producten variëren van laadpalen tot aan douchegoten.

Binnen de organisatie wordt doorgroeien gestimuleerd. Dumaco gelooft dat iedereen een kans verdient. De sfeer is gemoedelijk en zij staat voor veiligheid en betrokkenheid voor haar werknemers.

Dumaco logo - Dujob

Meer weten over deze samenwerking of ben jij op zoek naar een functie bij Dumaco? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag!

Dujob x dumaco Samenwerking - Dujob

Lees ook: