Wijzigingen cao

Wijzigingen cao voor uitzendkrachten: wat verandert er voor jou?

Per 1 januari worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de cao voor uitzendkrachten. Benieuwd wat dit voor jou als uitzendkracht betekent? Wij hebben alle wijzigingen voor je op een rijtje gezet!

Eerste werkdag - Dujob

Tips voor je eerste werkdag

Je eerste werkdag bij een nieuwe baan kan als een spannend moment worden ervaren. Hoe kom je deze dag goed door? Wij helpen je graag op weg met een aantal tips voor je eerste werkdag!

Blog salarisonderhandeling - Dujob

Salarisonderhandeling, hoe pak je dat aan?

Je loopt al maanden met het idee, maar durft niet bij de baas op de deur te kloppen voor extra salaris. Wij nemen je in deze blog bij de hand en zorgen ervoor dat je beslagen ten ijs komt!

Blog vakantiegeld - Dujob

Vakantiegeld berekenen: hoe zit dat?

Eind mei krijgen de meeste werknemers vakantiegeld. Maar hoe weet je hoeveel vakantiegeld je krijgt? En wat komt daar allemaal bij kijken? Wij vertellen je meer in deze blog!

Blog vinden nieuwe baan - Dujob

Een nieuwe baan vinden: vind jouw droombaan met deze 3 stappen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je ontevreden over je huidige baan? Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Hoe vind je nou een nieuwe baan? Je leest het in deze blog!

Dujob x dumaco Samenwerking

Dumaco en Dujob verlengen na succesvolle samenwerking

Kampen - De succesvolle samenwerking tussen Dumaco Plaatwerk uit Kampen en Dujob uit Emmeloord wordt met vier jaar verlengd. Met de intensivering blijft Dujob first supplier voor de recruitment van personeel binnen Dumaco en blijven de partijen tot in ieder geval 2027 aan elkaar verbonden.

GPTW - Dujob

Moederbedrijf ROK Groep is een Great Place to Work

De afgelopen weken heeft Great Place to Work het medewerkerstevredenheidsonderzoek uitgevoerd, waarbij de thema’s vertrouwen, trots en plezier zijn gemeten. Wat blijkt? Ons moederbedrijf ROK Groep is overtuigend benoemd tot Great Place to Work! We did it!

Hogering Provincie Flevoland web - Dujob

Dujob en aannemersbedrijf Gebr. van der Lee gaan de samenwerking aan

Emmeloord - Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Lelystad en Dujob uit Emmeloord gaan de samenwerking aan: Dujob is vanaf juni medeverantwoordelijk voor de werving en selectie van het personeel op kantoor.

Functioneringsgesprek tips - Dujob

Functioneringsgesprek: zo bereid jij je goed voor

Het is bijna zover: je functioneringsgesprek. Voor velen spannend, maar dat hoeft niet zo te zijn! Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. In deze blog lees je wat het functioneringsgesprek is, welke vragen vaak gesteld worden en geven we je drie tips om je goed voor te bereiden. Zo wordt jouw volgende functioneringsgesprek een makkie!

Dujob Verhoek - Dujob

Verhoek Europe en Dujob slaan handen ineen en gaan intensief samenwerken

Transportbedrijf Verhoek Europe uit Genemuiden gaat de samenwerking aan met uitzendbureau Dujob uit Emmeloord. Met de samenwerking is Dujob sinds juni medeverantwoordelijk voor het vervullen van de personeelsbehoefte van Verhoek.

Werkplezier web - Dujob

Van werkdruk naar werkplezier: haal meer voldoening uit je werk

Plezier in het werk is ontzettend belangrijk. Wij doen er alles aan om al onze (flex)collega’s werkplezier te laten ervaren. Zelf kun jij ook bijdragen aan jouw werkplezier om meer voldoening te halen uit je werk. Hoe? Dat lees je in deze blog.

Cao metaal en techniek - Dujob

Nieuw cao Metaal en Techniek 2022: wat betekent dit voor jou?

De nieuwe cao Metaal en Techniek is akkoord! In de cao staan veel belangrijke afspraken. Wat betekenen de nieuwe wijzigingen in de cao Metaal en Techniek voor jou?

Arbeidsvoorwaardengesprek web - Dujob

Arbeidsvoorwaardengesprek: alles over arbeidsvoorwaarden

Yes! Je bent aangenomen bij je nieuwe werkgever. Uiteraard wil jij de best mogelijke arbeidsvoorwaarden in jouw contract. Wat bespreek je tijdens zo’n arbeidsvoorwaardengesprek en hoe zorg jij dat je alles eruit haalt? Je leest het in deze blog!

Arbeidsovereenkomst: wat staat er in - Dujob

Arbeidsovereenkomst: wat staat er in?

Je hebt een nieuwe baan! Voordat je je handtekening zet, is het handig om te weten wat er allemaal in een arbeidsovereenkomst staat en welke soorten arbeidscontracten er zijn. Je leest het allemaal in deze blog!

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer - Dujob

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer: wat doen wij?

Alle werknemers hebben recht op een veilig werkklimaat. Maar wat doen wij aan de veiligheid en gezondheid op de werkvloer? Lees het in onze blog!

Blog zzper worden - Dujob

Zzp'er worden: dit moet je regelen

Je bent specialist in de Metaal, Techniek, Industrie of Logistiek en hebt besloten om zzp'er te worden. Maar hoe word je zzp'er en wat komt er allemaal bij kijken? Je leest het allemaal in onze blog!

Blog sollicitatiebrief schrijven - Dujob

Sollicitatiebrief schrijven: 6 tips en een voorbeeld

Je gaat solliciteren op een vacature, maar hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? In onze blog lees je hier alles over. Lees snel verder!

Blog hoe schrijf ik een cv - Dujob

Hulp bij cv maken: alles wat je wilt weten over een cv

Tijdens het sollicitatieproces wordt er gevraagd naar je curriculum vitae. Maar wat is een cv eigenlijk, hoe maak je een cv en welke onderdelen bevat een curriculum vitae? Lees het nu in onze blog!

Blog meest gestelde sollicitatievragen - Dujob

Meest gestelde sollicitatievragen: deze 6 vragen kun je verwachten

Er zijn sollicitatievragen die vaak gesteld worden, deze kun je dus goed voorbereiden. Wat zijn de meest gestelde sollicitatievragen en hoe kun je het beste antwoorden op deze vragen? Lees verder!

Fijne feestdagen een gelukkig en gezond 2022 - Dujob

Terugblikken met Dujob: 2021

2021. Het was opnieuw een bijzonder jaar, waarin we weer zijn gegroeid. Een jaar vol mooie momenten. We nemen je graag mee in alle ontwikkelingen. Lees je mee?

Intakegesprek blog - Dujob

Intakegesprek: dit kun je verwachten

Wat is een intakegesprek, hoe gaat dit in zijn werk en moet je iets voorbereiden? We vertellen het je in deze blog over het intakegesprek.

Sollicitatiegesprek voorbereiden - Dujob

Sollicitatiegesprek voorbereiden: zo doe je dat!

Jij mag op sollicitatiegesprek komen bij jouw toekomstige werkgever. Super! Wat kun je verwachten van een sollicitatiegesprek en hoe kun je het beste een sollicitatiegesprek voorbereiden? Lees nu onze sollicitatie tips om een goed sollicitatiegesprek voor te bereiden!

DJ 2109 Fish Potato Run - Dujob

Dujob weer sponsor van de Fish Potato Run

Zaterdag 11 september namen een aantal collega's van Dujob deel aan de Fish Potato Run, die vanuit de gezellige vissershaven van Urk door het prachtige polderlandschap van de Noordoostpolder loopt.