Blog salarisonderhandeling - Dujob

Salarisonderhandeling, hoe pak je dat aan?

Je loopt al maanden met het idee, maar durft niet bij de baas op de deur te kloppen voor extra salaris. Wij nemen je in deze blog bij de hand en zorgen ervoor dat je beslagen ten ijs komt!

Blog vakantiegeld - Dujob

Vakantiegeld berekenen: hoe zit dat?

Eind mei krijgen de meeste werknemers vakantiegeld. Maar hoe weet je hoeveel vakantiegeld je krijgt? En wat komt daar allemaal bij kijken? Wij vertellen je meer in deze blog!

Blog vinden nieuwe baan - Dujob

Een nieuwe baan vinden: vind jouw droombaan met deze 3 stappen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je ontevreden over je huidige baan? Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Hoe vind je nou een nieuwe baan? Je leest het in deze blog!

Functioneringsgesprek tips - Dujob

Functioneringsgesprek: zo bereid jij je goed voor

Het is bijna zover: je functioneringsgesprek. Voor velen spannend, maar dat hoeft niet zo te zijn! Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. In deze blog lees je wat het functioneringsgesprek is, welke vragen vaak gesteld worden en geven we je drie tips om je goed voor te bereiden. Zo wordt jouw volgende functioneringsgesprek een makkie!

Werkplezier web - Dujob

Van werkdruk naar werkplezier: haal meer voldoening uit je werk

Plezier in het werk is ontzettend belangrijk. Wij doen er alles aan om al onze (flex)collega’s werkplezier te laten ervaren. Zelf kun jij ook bijdragen aan jouw werkplezier om meer voldoening te halen uit je werk. Hoe? Dat lees je in deze blog.

Arbeidsvoorwaardengesprek web - Dujob

Arbeidsvoorwaardengesprek: alles over arbeidsvoorwaarden

Yes! Je bent aangenomen bij je nieuwe werkgever. Uiteraard wil jij de best mogelijke arbeidsvoorwaarden in jouw contract. Wat bespreek je tijdens zo’n arbeidsvoorwaardengesprek en hoe zorg jij dat je alles eruit haalt? Je leest het in deze blog!

Blog sollicitatiebrief schrijven - Dujob

Sollicitatiebrief schrijven: 6 tips en een voorbeeld

Je gaat solliciteren op een vacature, maar hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? In onze blog lees je hier alles over. Lees snel verder!

Sollicitatiegesprek voorbereiden - Dujob

Sollicitatiegesprek voorbereiden: zo doe je dat!

Jij mag op sollicitatiegesprek komen bij jouw toekomstige werkgever. Super! Wat kun je verwachten van een sollicitatiegesprek en hoe kun je het beste een sollicitatiegesprek voorbereiden? Lees nu onze sollicitatie tips om een goed sollicitatiegesprek voor te bereiden!