Voor werkgevers
/
Werkgevers

Voor werkgevers

De oplossingen voor de schaarste op de arbeidsmarkt ontstaan niet van de een op de andere dag. Bij Dujob, als hét arbeidsbemiddelingsbureau van Midden-Nederland, denken we dan ook vooruit om oplossingen voor morgen, vandaag al te vinden. Ben jij er klaar voor?

Vind je volgende medewerker
bij Dujob

Wij zijn specialist in het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor personeelsuitdagingen. Daarvoor leren we onze opdrachtgevers graag kennen. Hierdoor weten we precies wat jullie personeelsbehoeften zijn en wie er het beste bij jullie past. Zo maken we de juiste match.

Bekijk onze diensten
Jij bent belangrijk dujob

#geenstress

Onze partners
en bedrijven

Wij kennen onze partners in de techniek, metaal, industrie en logistiek erg goed. Wij geloven dan ook in de kracht van een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Zij gingen je voor!

#Focus

De juiste match

Dujob is een modern uitzendbureau dat de markt kent en kwalitatief technisch personeel weet te vinden voor jouw bedrijf. Wij kijken hiervoor verder dan alleen naar een cv en investeren samen in deze professionals met begeleiding, trainingen en opleidingen.

Neem contact met ons op
Inschrijven afbeelding

Specialist in
bedenken en uitvoeren

Wij zijn specialist in het bedenken én uitvoeren van oplossingen voor personeelsuitdagingen. We hebben grote kennis van de markt en een groot netwerk binnen de branches techniek, metaal, industrie, en logistiek. Connectie met en kennis van onze opdrachtgevers en kandidaten is essentieel voor onze dienstverlening. Zo maken we met de nieuwste wervingstechnieken en een persoonlijke aanpak

de perfecte match tussen werkzoekenden en onze opdrachtgevers. Ook kijken wij graag samen met onze opdrachtgevers naar oplossingen op maat. Zo ontwikkelen wij samen met onze partners verschillende opleidingen en trainingen om de juiste medewerkers van morgen vandaag al te kunnen vinden. Zo ontwikkelen wij jouw bedrijf samen verder!!

Dujob office 3

Onze diensten

Op zoek naar een oplossing voor jouw personeelsvraagstuk? Bekijk onze diensten!