Dag van de Stagiair 2020

De tijden dat je als stagiair werd gezien als koffie-slaafje of dat je onder het mom van kopieer duty dag in dag uit opgesloten zat in het papierhok, zijn allang voorbij. De stagiair is tegenwoordig volwaardig lid van het team. Bij ons wel althans. Op de Dag van de Stagiair zetten wij onze stagiaire graag even in het zonnetje! Maak kennis met:

Jacco | BBL stagiair Recruiter


Team Dujob wordt versterkt door Jacco, een goedlachse, nuchtere jongen die vroeger eigenlijk vrachtwagenchauffeur wilde worden. Z’n ouders hebben een eigen onderneming, waarvan transport één van de diensten is. Toch koos Jacco uiteindelijk voor de BBL opleiding Commercieel Medewerker op het Deltion. Dit houdt in dat hij 1 dag naar school gaat en de rest van de week is hij bij ons op kantoor. Druk bezig met het vinden van geschikte kandidaten voor de vele verschillende functies op gebied van Metaal, Techniek en Industrie. Dus ken je nog een Elektromonteur of een Constructiebankwerker, stuur ze dan even door naar Jacco. ‘Dat is het leukste van dit werk,’ zegt Jacco. ‘Het contact met de mensen. En natuurlijk het oh zo gezellige team.’

 

Het is een super gezellig en leerzaam bedrijf, ik kan het iedereen die een stageplek of een werkgever zoekt aanraden!’


Tijdens deze stage wil Jacco zoveel mogelijk te leren van de uitzendwereld. Hij vindt het dan ook enorm fijn dat hij binnen dit team zoveel vrijheid en ruimte krijgt om dingen zelf op te pakken. De verschillende technieken van gespreksvoering is één van de dingen waar hij veel aan heeft gehad. En niet snel zal vergeten. Net zo min als dat wij hem zullen vergeten. Hij heeft het type jeugdig enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Een fijne kracht om binnen het team te hebben. Hij hoopt na zijn stageperiode bij Dujob te mogen blijven. ‘Het is een super gezellig en leerzaam bedrijf, ik kan het iedereen die een stageplek of een werkgever zoekt aanraden!’ Als Jacco zo doorgaat als hij nu doet, is de kans groot dat we voor hem een vast plekje kunnen vinden.

 

Ben jij benieuwd geworden naar ons bedrijf en de stage mogelijkheden? Bekijk hier onze stage vacature.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen