Arbeidsovereenkomst: wat staat er in

Arbeidsovereenkomst: Wat staat er in?

Je hebt een nieuwe baan! Voordat je je handtekening zet, is het handig om te weten wat er allemaal in een arbeidsovereenkomst staat en welke soorten arbeidscontracten er zijn. Je leest het allemaal in deze blog!

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer

Veiligheid en gezondheid op de werkvloer: wat doen wij?

Alle werknemers hebben recht op een veilig werkklimaat. Maar wat doen wij aan de veiligheid en gezondheid op de werkvloer? Lees het in onze blog!

Blog zzper worden

Zzp'er worden: dit moet je regelen

Je bent specialist in de Metaal, Techniek, Industrie of Logistiek en hebt besloten om zzp'er te worden. Maar hoe word je zzp'er en wat komt er allemaal bij kijken? Je leest het allemaal in onze blog!

Blog sollicitatiebrief schrijven

Sollicitatiebrief schrijven: 6 tips en een voorbeeld

Je gaat solliciteren op een vacature, maar hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? In onze blog lees je hier alles over. Lees snel verder!

Blog hoe schrijf ik een cv

Hulp bij cv maken: alles wat je wilt weten over een cv

Tijdens het sollicitatieproces wordt er gevraagd naar je curriculum vitae. Maar wat is een cv eigenlijk, hoe maak je een cv en welke onderdelen bevat een curriculum vitae? Lees het nu in onze blog!

Blog meest gestelde sollicitatievragen

Meest gestelde sollicitatievragen: deze 6 vragen kun je verwachten

Er zijn sollicitatievragen die vaak gesteld worden, deze kun je dus goed voorbereiden. Wat zijn de meest gestelde sollicitatievragen en hoe kun je het beste antwoorden op deze vragen? Lees verder!

Fijne feestdagen een gelukkig en gezond 2022

Terugblikken met Dujob: 2021

2021. Het was opnieuw een bijzonder jaar, waarin we weer zijn gegroeid. Een jaar vol mooie momenten. We nemen je graag mee in alle ontwikkelingen. Lees je mee?

Intakegesprek blog

Intakegesprek: dit kun je verwachten

Wat is een intakegesprek, hoe gaat dit in zijn werk en moet je iets voorbereiden? We vertellen het je in deze blog over het intakegesprek.

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Sollicitatiegesprek voorbereiden: zo doe je dat!

Jij mag op sollicitatiegesprek komen bij jouw toekomstige werkgever. Super! Wat kun je verwachten van een sollicitatiegesprek en hoe kun je het beste een sollicitatiegesprek voorbereiden? Lees nu onze sollicitatie tips om een goed sollicitatiegesprek voor te bereiden!

DJ 2109 Fish Potato Run Dujob

Dujob weer sponsor van de Fish Potato Run

Zaterdag 11 september namen een aantal collega's van Dujob deel aan de Fish Potato Run, die vanuit de gezellige vissershaven van Urk door het prachtige polderlandschap van de Noordoostpolder loopt.