/
Uitzenden

Uitzenden

Op zoek naar tijdelijk personeel om een plek op een specifieke afdeling in te vullen tijdens een drukkere periode? Onze dienst uitzenden is een zeer geschikte oplossing.

Contact image
Jarenlange ervaring
Flexibel en snel
Korte lijnen

Wat levert
uitzenden op?

Tijdbesparing
Wij zoeken door tot de beste kandidaat voorgesteld kan worden. 
Dit bespaart tijd en energie, die jij in je bedrijf kunt steken.

Kwalitatief personeel
Met de juiste medewerkers komt een bedrijf tot bloei en kan het doorgroeien. Wij zoeken door, tot we de juiste personen vinden. Kwalitatief en technisch personeel, voor het werk van morgen.

Flexibel en snel
Door ons uitgebreide bestand aan medewerkers en onze kennis van de branche, weten wij de juiste medewerkers te vinden. Voor een drukkere periode bieden wij daarom flexibel en snel de juiste oplossing.

Uitzenden dujob

#Uitzenden

Hoe gaat het proces uitzenden in zijn werk?

Op zoek naar de juiste medewerker op uitzendbasis? Zo verloopt het proces bij Dujob. Samen vinden wij de beste medewerker.

Contact

De dienst uitzenden afnemen? Neem dan contact met ons op. Wij koppelen je aan een vast contactpersoon, die precies weet wat er nodig is en past binnen jouw bedrijf.

#Stap01

Een gesprek

Wij leren jou en je bedrijf graag eerst kennen. Dat doen we het liefst middels een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen met jullie vaste contactpersoon gaan jullie dan ook met elkaar de behoeften inventariseren.

#Stap02

De werving

Wij gaan aan de slag voor jou, jij kunt je weer op je bedrijf concentreren. Binnen ons uitgebreide bestand en via alle beschikbare kanalen gaan wij op zoek naar de beste kandidaten.

#Stap03

De kandidaten

Zodra wij de juiste kandidaat gevonden hebben, stellen wij deze eerst digitaal voor. Zien jullie genoeg aanknopingspunten voor een gesprek? Dan maken we een afspraak om met de kandidaat in gesprek te gaan.

#Stap04

Match!

De juiste match? Super! Wij maken al het papierwerk in orde en zorgen ervoor dat de nieuwe medewerker klaar is om bij jullie te starten.

#Stap05

Check

En, zit de nieuwe medewerker op zijn of haar plek? Is de match wat je ervan had verwacht? Natuurlijk houden we contact. Is er bijvoorbeeld een extra opleiding of training nodig? Wij denken mee!

#Stap06

Onze partners
en bedrijven

Wij hebben een zeer breed netwerk aan partners in onze branches. Wij geloven in de kracht van nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

Voor werkgevers
Suplacon logosvg
Kolf en molijn logo
Dumaco logo
Rc logo grt
Americold logo
Condor Group logo
Kramers Seafood
MCM logo
Diensten dujob

Andere diensten

Op zoek naar een oplossing op langere termijn? Of wil je binnenhalen om je bedrijf verder te laten groeien? Wellicht zijn één van onze andere diensten ook interessant!

Contact?

Heb je een vraag over de dienst uitzenden? Schroom niet en stel je vraag hier.