/
Condor group

Condor Group

Genemuiden
Condor Group logo
Goede onderlinge sfeer
Prima arbeidsvoorwaarden
Moderne werkplekWerken bij De Condor Group

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het jou leuk om je te verdiepen in de wereld van tapijt? Dan is werken bij Condor Group écht iets voor jou!

De Condor Group is één van de grootste tapijtproducenten van Europa. Ze produceren en leveren op jaarbasis meer dan 130 miljoen m2 textiele vloerbedekking. De groep bestaat uit zeven gespecialiseerde bedrijven die allemaal op elkaar zijn afgestemd.

Door goede samenwerking en investeringen ontstaan kwalitatieve producten die internationaal tegen een goede prijs worden aangeboden. De focus ligt op een transparante en duurzame relatie met als doel duurzame waarde te creëren voor de gehele keten.

Ontdek jouw voordelen bij Condor Group
Tapijtmedewerker - Dujob

Logistiek medewerker - Dujob Productiemedewerker vacature - Dujob Heftruck chauffeur vacatures - Dujob

Jouw voordelen bij Condor Group

Doorgroeimogelijkheden
Bij Condor Group krijg je de mogelijkheid om door te groeien én jezelf te ontwikkelen in jouw werk. Zo blijf je leren en sta jij nooit stil in jouw loopbaan!

Goede onderlinge sfeer
Je komt te werken in teams met een goede onderlinge sfeer. Samen hard werken en voor elkaar klaarstaan is hier dan ook erg belangrijk. Dit zorgt voor een fijne werksfeer!

Prima arbeidsvoorwaarden
Kom je te werken voor Condor Group, dan geniet jij van prima arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij onder andere aan een uitstekend salaris en meer. Zo word jij goed beloond voor jouw werk.

Bekijk alle vacatures bij Condor Group
Heftruckmedewerker vacature - Dujob

#aanhetwerk

Collega's aan het woord

Meer weten over
Condor Group

Ben je benieuwd naar meer over De Condor Group? Bekijk de video hieronder en leer meer over jouw toekomstige werkplek!


Of stuur een open sollicitatie

Niet gevonden wat je zocht? Vul dan een open sollicitatie in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en helpen je bij het vinden van de baan die bij je past!

Eenvoudig solliciteren

#jouwbaan

Werken via Dujob

Bij Dujob gaan wij op zoek naar die ene baan die perfect bij jouw wensen én kwaliteiten aansluit! Vanaf het eerste moment zijn we betrokken en hebben we regelmatig contact. Zit je op de juiste plek? Dan houden we nog steeds contact. Zo kun jij altijd terecht voor al jouw vragen en denken we graag met je mee. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging? Ga dan snel aan de slag via Dujob!

Branche techniek - Dujob

Ontdek ook onze andere opdrachtgevers

Benieuwd naar onze toffe opdrachtgevers? Kom meer te weten, lees de ervaringen van collega's en vind jouw perfecte match!