/
Naus agriboxes

Naus Agriboxes

Espel
NAUS logo klein
Ervaren team
Groeiende organisatie
Goede werkplek

Werken bij Naus Agriboxes

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je onderdeel bent van het productieproces van hoogwaardige opslagkisten? Ga aan de slag bij Naus Agriboxes!

Al meer dan 30 jaar staat Naus synoniem voor kwaliteit. Door jarenlange ervaring met productie en kwaliteitscontrole maken ze kisten met een lange levensduur. Jij komt te werken in een team met ervaren specialisten waarmee je zowel grote series als maatwerk levert.

Bij Naus zijn ze momenteel druk bezig met het verder ontwikkelen van het bedrijf, onder andere het vernieuwen van de loods. Zo staat er straks een moderne werkplek op jou te wachten.

Ontdek jouw voordelen bij Naus Agriboxes
Productiewerk Naus Agriboxes - Dujob

Heftruck Naus Agriboxes - Dujob Aardappelkist Naus Agriboxes - Dujob

Jouw voordelen bij Naus Agriboxes

Gratis vers fruit
In de kantine vind je dagelijks een goed gevulde mand met allerlei soorten fruit. Hiervan mag jij gratis gebruik maken!

Dynamische werkplek
Naus is continu bezig met het verbeteren van de werkplek. Er vind veel vernieuwing plaats waardoor jij op een moderne werkplek komt te werken.

Robots die het werk verlichten
Er wordt veel gebruik gemaakt van robots die het zware werk verrichten. Hierdoor word jij van alle gemakken voorzien en hoef jij geen zware werkzaamheden uit te voeren, dit doet de robot voor jou!

Bekijk alle vacatures bij Naus Agriboxes
Kisten Naus Agriboxes - Dujob

Naus Agriboxes vacatures

Of stuur een open sollicitatie

Niet gevonden wat je zocht? Vul dan een open sollicitatie in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en helpen je bij het vinden van de baan die bij je past!

Eenvoudig solliciteren

#jouwbaan

Werken via Dujob

Bij Dujob gaan wij op zoek naar die ene baan die perfect bij jouw wensen én kwaliteiten aansluit! Vanaf het eerste moment zijn we betrokken en hebben we regelmatig contact. Zit je op de juiste plek? Ook dan houden we contact. Zo kun jij altijd terecht voor al jouw vragen en denken we graag met je mee. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging? Ga dan snel aan de slag via Dujob!

Baan branche techniek - Dujob

Ontdek ook onze andere opdrachtgevers

Benieuwd naar onze toffe opdrachtgevers? Kom meer te weten, lees de ervaringen van collega's en vind jouw perfecte match!

Eenvoudig solliciteren

Enthousiast geworden en klaar om aan de slag te gaan? Laat je gegevens nu achter en wij nemen contact met je op.

Geen bestand gekozen
Lennard - Dujob

Lennard Verolme

Consultant