/
Waterman onions

Waterman Onions

Emmeloord
Waterman 2
Groeiende organisatie
Informele werksfeer
Gezellig en betrokken team

Werken bij Waterman Onions

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag aan de slag in een organisatie die jaarrond uien van de hoogste kwaliteit verpakt? Dan is een baan bij Waterman Onions in Emmeloord écht iets voor jou!

Zorgvuldige inkoop, moderne sorteer- en verpakkingsmachines en een betrouwbaar verkoopnetwerk zorgen ervoor dat Waterman Onions een grote meerwaarde biedt. Ze leveren aan diverse klanten zoals supermarkten, groothandel en foodservice in binnen- en buitenland. Ze staan bekend om kennis, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Waterman Onions is gespecialiseerd in rode, gele en roze uien, ook hebben ze sjalotten en knoflook in het assortiment. Het team van Waterman Onions heeft een sterke passie, gedegen kennis en ervaring om een ui van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren: De Waterman Ui.

Ontdek jouw voordelen bij Waterman Onions
Waterman uien productie - Dujob

Logistiek Waterman - Dujob Waterman Onions - Dujob Waterman - Dujob

Jouw voordelen bij Waterman Onions

Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
Je hebt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te leren. Dit kan binnen je afdeling, maar ook daarbuiten! Zo sta jij nooit stil binnen je functie.

Betrokken team
Het team van Waterman Onions heeft samen een sterke passie en is betrokken met elkaar. Je komt te werken in een team met leuke collega’s en een goede informele werksfeer.

Uitzicht op een vaste aanstelling
Je hebt de kans om een vast contract te ontvangen. Werk je er al een langere tijd en bevalt het van beide kanten goed, dan is een vast contract snel in zicht!

Bekijk alle vacatures bij Waterman Onions
Waterman uien - Dujob

#aandeslag

Collega's aan het woord

of stuur een open sollicitatie

Niet gevonden wat je zocht? Vul dan een open sollicitatie in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en helpen je bij het vinden van de baan die bij je past!

Eenvoudig solliciteren

Werken via Dujob

Bij Dujob gaan wij op zoek naar die ene baan die perfect bij jouw wensen én kwaliteiten aansluit! Vanaf het eerste moment zijn we betrokken en hebben we regelmatig contact. Zit je op de juiste plek? Dan houden we nog steeds contact. Zo kun jij altijd terecht voor al jouw vragen en denken we graag met je mee. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging? Ga dan snel aan de slag via Dujob!

Baan branche techniek - Dujob

Bekijk ook andere bedrijven

Benieuwd naar andere toffe bedrijven? Kom meer te weten, lees de ervaringen van collega's en vind jouw perfecte match! Je vindt ze hieronder.