/
Ris rubber n v

RIS Rubber N.V.

Lelystad
RIS logo
Moderne en schone werkomgeving
Diverse werkzaamheden
informele bedrijfscultuur

Werken bij
RIS Rubber

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je werken bij een toonaangevend bedrijf dat high tech oplossingen levert van rubber vormartikelen en rubber metaalverbindingen? Dan is een baan bij RIS Rubber in Lelystad écht iets voor jou!

Het beste product ontstaat door samenwerking, dat vindt RIS Rubber! Daarom ga jij met 180 deskundige medewerkers aan de slag om hoge kwaliteitsproducten te produceren. In de fabriek in Lelystad worden niet alleen kleinere series rubber geproduceerd, maar worden ook complexe rubber producten gemaakt. Maatwerk waar het kan, serieproductie waar nodig.

Voor grotere oplagen van rubber vormartikelen wordt de fabriek in Bulgarije ingeschakeld. Dat maakt dat er altijd producten geproduceerd kunnen worden van topkwaliteit.

Ontdek jouw voordelen bij RIS Rubber
Ris productie medewerker - Dujob

Ris productie - Dujob Industrieel spuiter vacature - Dujob RIS productie - Dujob

Jouw voordelen
bij RIS Rubber

Gratis vers fruit
Naast een goede pensioenregeling zonder eigen bijdrage, staat er iedere dag vers fruit klaar op jouw werkplek. Geniet dagelijks van vers fruit, dat scheelt weer meenemen!

Korting op de sportschool
Fit en vitaliteit vinden we erg belangrijk. Kom je te werken bij RIS Rubber, dan ontvang jij korting op je sportschool. Zo betaal je minder voor je sportschoolanbonnement, extra motivatie om fit te blijven.

Extra toeslagen en vergoedingen
Ga je bij RIS Rubber aan de slag? Dan kun je kiezen uit verschillende dagdiensten en avonddiensten. Jij komt te werken in twee ploegen. Dat betekent extra toeslag bovenop je salaris. Daarnaast ontvang je ook overwerkvergoeding.

Bekijk alle vacatures bij RIS Rubber
Thumbnail RIS Rubber - Dujob

#aanhetwerk

Collega's aan het woord

Meer weten over RIS Rubber

Ben je benieuwd naar meer over RIS Rubber? Bekijk de video hieronder en zie meer over jouw toekomstige werkplek!

Of stuur een open sollicitatie

Niet gevonden wat je zocht? Vul dan een open sollicitatie in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en helpen je bij het vinden van de baan die bij je past!

Eenvoudig solliciteren

#jouwbaan

Werken via Dujob

Bij Dujob gaan wij op zoek naar die ene baan die perfect bij jouw wensen én kwaliteiten aansluit! Vanaf het eerste moment zijn we betrokken en hebben we regelmatig contact. Zit je op de juiste plek? Dan houden we nog steeds contact. Zo kun jij altijd terecht voor al jouw vragen en denken we graag met je mee. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging? Ga dan snel aan de slag via Dujob!

Baan branche techniek - Dujob

Ontdek ook onze
andere opdrachtgevers

Benieuwd naar onze toffe opdrachtgevers? Kom meer te weten, lees de ervaringen van collega's en vind jouw perfecte match!