/
Vakantiewerk

Wil jij deze zomervakantie veel verdienen en de handen uit de mouwen steken? Heb jij Netflix, Videoland en andere streamingsdiensten inmiddels wel uitgespeeld? Wij hebben hét vakantiewerk voor jou! Check nu onze vakantiewerk vacatures.

#zomerbaan

Vakantiewerk via Dujob

Via Dujob vind jij goed betaald vakantiewerk en kun je in de zomervakantie aan de slag bij de leukste bedrijven in de metaal, logistiek en productie. Jij vindt altijd een baan bij jou in de buurt en wij helpen jou met het zoeken naar een zomerbaan die nooit verveelt.


Met een vakantiebaan via Dujob heb jij de vakantie met je vrienden binnen no-time terugverdiend en is geen tikkie meer te veel. Wil jij aan het werk in de productie, metaalbewerkingen uitvoeren of bedien jij straks dikke machines? Jij kiest! Heb je een heftruckcertificaat, dan kun je zelfs aan de slag als heftruckchauffeur.


Vind je het werk leuk en wil je ook na de vakantie voor een aantal uren blijven werken? Dan is de kans groot dat jij daar een bijbaan aan overhoudt!

Vakantiewerk strand - Dujob

Wie ben jij?

  • Je bent 16 jaar of ouder;
  • Je woont in de omgeving van de Noordoostpolder, Kampen, Genemuiden of Staphorst;
  • Je wil in de zomervakantie bijverdienen op een leuke werkplek en bent inzetbaar in de maanden juli t/m september, met oog op een bijbaantje na de vakantie;
  • Je hebt een heftruckcertificaat, dit is zeker niet verplicht!

Is vakantiewerk in de metaal, logistiek of productie helemaal jouw ding? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vakantiewerk - Dujob

Schrijf je in voor een vakantiebaan via Dujob

Meer weten over vakantiewerk of je aanmelden als vakantiekracht via Dujob? Laat hier je gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!