Dujob is een modern uitzendbureau dat zich richt op echte banen voor kwalitatief technisch personeel. Wij kijken verder dan alleen naar een cv en investeren in professionals met trainingen of opleidingen. Vol passie en gedrevenheid gaan we op jacht naar zichtbaar en onzichtbaar potentieel van beschikbaar talent. Wij helpen werkzoekenden graag bij het groeien in de professionele ontwikkeling naar een echte baan. Naast het vervullen van vacatures, geven we je graag informatie over wat er op carrièregebied allemaal mogelijk is voor jou!

Dujob, omdat werk iets persoonlijks is!

Dujob maakt werk van jouw talent
Over ons – Waarom dujob

Waarom Dujob?

 • Wij hebben alleen echte banen!
  Bij vrijwel iedere vacature op onze website is het namelijk de intentie van onze opdrachtgevers om jou rechtstreeks een contract aan te bieden!

 • Wij kijken verder dan jouw cv!
  Dat wil zeggen dat we niet alleen jouw opleiding en ervaring meenemen in onze zoektocht naar een passende baan, maar ook kijken naar jouw competenties en jouw wensen. Wij geloven namelijk dat je altijd kan worden wat je altijd al wou.

 • Wij investeren in onze mensen!
  Mocht het zijn dat je met het doen van een training of opleiding nét even beter past op die droombaan, investeren wij in jouw talent!

 • Onze werkwijze is transparant!
  Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook als we niet direct iets voor je kunnen vinden, zodoende weet je precies hoe hard wij op zoek zijn naar jou droombaan!

De voordelen van Dujob