Werken bij ROK Groep

Werken bij ROK groep

Werken bij ROK Groep betekent werk maken van talent. Werk waarbij wij de beste werkgevers verbinden met de beste werknemers. In de zorg, de techniek-, metaal- of industriebranche, wij zitten niet stil totdat wij de juiste werkgever aan de juiste kandidaat hebben gekoppeld. En daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Van collega’s die ook niet te stoppen zijn. Collega’s zoals jij.

ROK Groep is opgericht in 2014 en bestaat inmiddels uit drie labels, alle drie actief in de arbeidsbemiddeling:


Kies je voor ROK Group? Dan kies je voor een warme en hechte club mensen. Een familiecultuur waarbij mensgerichtheid centraal staat. Plezier, klantbeleving, doen, vieren & goud! Dit is waar we met zijn allen voor staan en willen gaan!

Samen werken wij voor al deze labels op ons hoofdkantoor in Emmeloord. Hier hangt een informele sfeer. Zo wordt er gezellig samen geluncht, kun je je laten inmaken tijdens een potje tafelvoetbal of kun je de ene na de andere ‘180’ uit je mouw schudden tijden een partijtje darts. Het weekend luiden we graag in met een vrijdagmiddagborrel.

Voor onderstaande functies zij wij op zoek naar mensen die het verschil kunnen maken. Voor onze werkgevers, onze werknemers, en voor ons!

Vacatures

Czy wkrótce będziesz pracować w Varsseveld jako pracownik produkcyjny przy obróbce metalu sterowanej computerowo ferezarce CNC ? Jako specjalista w dziedzinie obróbki blach i miedzi otrzymasz dużą odpowiedzialność i możliwość dalszego rozwoju zawodowego. Dzięki swojej precyzji jesteś w stanie wyprodukować pojedyncze sztuki, jak również większe serie ze stali, stali nierdzewnej i aluminium w różnych grubościach.

Ga jij straks in Varsseveld aan de slag als Productie Kanter/Zetter op een CNC gestuurde Kantbank? Bij deze specialist op het gebied van plaatwerk en koperbewerking krijg jij ruim voldoende verantwoordelijkheid en de kans je verder te ontwikkelen als professional. Door jouw precisie ben je in staat zowel enkele stuks, als grotere series in staal, rvs en aluminium in verschillende diktes te vervaardigen.

Wij groeien, groei jij met ons mee? Werken bij ROK groep betekent werk maken van talent. Werk waarbij wij de beste werkgevers verbinden met de beste werknemers. Door onze groei zijn wij ook continu op zoek naar nieuwe talenten die ons helpen verder te groeien.

Ben jij gemotiveerd, ambitieus en sta je te popelen om ons te helpen aan nieuwe toptalenten? Bij ROK Groep zijn we op zoek naar een Corporate Recruiter! ROK groep is een snelgroeiende organisatie en wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons HR team komt versterken op het gebied van recruitment van intern personeel.

Jij vindt het heerlijk als alles schoon is en weer lekker ruikt. Steek jij daarnaast graag je handen uit de mouwen, staat hygiëne bij jou op nummer één en ben jij een aanpakker? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen