Werken bij ROK Groep

Werken bij ROK groep

Werken bij ROK Groep betekent werk maken van talent. Werk waarbij wij de beste werkgevers verbinden met de beste werknemers. In de zorg, de techniek-, metaal- of industriebranche, wij zitten niet stil totdat wij de juiste werkgever aan de juiste kandidaat hebben gekoppeld. En daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Van collega’s die ook niet te stoppen zijn. Collega’s zoals jij.

ROK Groep is opgericht in 2014 en bestaat inmiddels uit drie labels, alle drie actief in de arbeidsbemiddeling:


Kies je voor ROK Group? Dan kies je voor een warme en hechte club mensen. Een familiecultuur waarbij mensgerichtheid centraal staat. Plezier, klantbeleving, doen, vieren & goud! Dit is waar we met zijn allen voor staan en willen gaan!

Samen werken wij voor al deze labels op ons hoofdkantoor in Emmeloord. Hier hangt een informele sfeer. Zo wordt er gezellig samen geluncht, kun je je laten inmaken tijdens een potje tafelvoetbal of kun je de ene na de andere ‘180’ uit je mouw schudden tijden een partijtje darts. Het weekend luiden we graag in met een vrijdagmiddagborrel.

Voor onderstaande functies zij wij op zoek naar mensen die het verschil kunnen maken. Voor onze werkgevers, onze werknemers, en voor ons!

Vacatures

Ben jij net klaar met een opleiding of ben je toe aan een andere uitdaging? Wil jij een baan vinden als heftruckchauffeur, maar heb je nog niet het juiste heftruck certificaat hiervoor? Geen probleem, wij leren het je en nemen je mee in de logistieke wereld van het tapijt. Als leerling heftruckchauffeur ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij begeleiden jou en leiden je op tot heftruckchauffeur en zorgen ervoor dat jij het heftruck certificaat haalt die je nodig hebt. Zo ontwikkel jij je verder!

Bewaak jij straks de voortgang van de woningen met toekomst? Ben jij een aanpakker, kan jij goed plannen en ga jij voor kwaliteit? Lees dan verder!

Teken jij straks de woningen met toekomst? Ben jij gedreven, werk je efficiënt en ga jij voor kwaliteit? Lees dan snel verder!

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou! Als logistiek medewerker houd jij je bezig met de goederenstroom van de Condor Group. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen, de orders worden gepickt, eventueel aangevuld met heftruckwerk. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Ben jij op zoek naar een creatieve functie in een commerciële organisatie en kunnen we dankzij jou skills onze online vindbaarheid vergroten?

Ben jij op zoek naar een creatieve functie in een commerciële organisatie en kunnen we dankzij jou skills onze online vindbaarheid vergroten?

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen