Werken bij ROK Groep

Werken bij ROK groep

Werken bij ROK Groep betekent werk maken van talent. Werk waarbij wij de beste werkgevers verbinden met de beste werknemers. In de zorg, de techniek-, metaal- of industriebranche, wij zitten niet stil totdat wij de juiste werkgever aan de juiste kandidaat hebben gekoppeld. En daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Van collega’s die ook niet te stoppen zijn. Collega’s zoals jij.

ROK Groep is opgericht in 2014 en bestaat inmiddels uit drie labels, alle drie actief in de arbeidsbemiddeling:


Kies je voor ROK Group? Dan kies je voor een warme en hechte club mensen. Een familiecultuur waarbij mensgerichtheid centraal staat. Plezier, klantbeleving, doen, vieren & goud! Dit is waar we met zijn allen voor staan en willen gaan!

Samen werken wij voor al deze labels op ons hoofdkantoor in Emmeloord. Hier hangt een informele sfeer. Zo wordt er gezellig samen geluncht, kun je je laten inmaken tijdens een potje tafelvoetbal of kun je de ene na de andere ‘180’ uit je mouw schudden tijden een partijtje darts. Het weekend luiden we graag in met een vrijdagmiddagborrel.

Voor onderstaande functies zij wij op zoek naar mensen die het verschil kunnen maken. Voor onze werkgevers, onze werknemers, en voor ons!

Vacatures

Als Content Marketeer ben jij een creatieve avonturier die taal en beeldtaal kent. Omdat jij wil weten welke content wel of niet aanslaat, analyseer en becijfer je elke click. Door jouw inlevingsvermogen en creatieve manier van denken weet jij de conversieratio omhoog te brengen. Heb jij het in je om de concurrentie te slim af te zijn en met ons door te groeien naar de positie als marktleider? Laat het ons weten!

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen