/
Vecozuivel

VecoZuivel

Zeewolde
2020 10 07
Betrokken werksfeer
Dynamisch team
Moderne werkplekWerken bij VecoZuivel

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken bij een innovatief zuivelbedrijf dat industriële zuivelproducten produceert? Ga dan aan de slag bij VecoZuivel in Zeewolde en word onderdeel van het dynamische team!

Bij VecoZuivel ga jij samen met ongeveer 80 vaste medewerkers dagelijks werken aan de verwerking van verschillende melkstromen tot consumptie-zuivelproducten van hoge kwaliteit. Het bedrijf staat bekend om de moderne en innovatieve fabriek waar boerderijmelk wordt omgetoverd tot verse zuivelproducten die in verschillende supermarktketens worden verkocht.

Bij VecoZuivel is de werksfeer ontzettend belangrijk. Zo hebben ze een betrokken team waarbij ze elkaar goed kennen en voor elkaar klaarstaan.

Ontdek jouw voordelen bij VecoZuivel
Overview Storage Tanks e1538546599113

Image00010 Schermafbeelding 2013 05 18 om 18 16 19 Image00006

Jouw voordelen bij VecoZuivel

Betrokken en enthousiast team
Je komt te werken in een enthousiast team waarbij je er nooit alleen voor staat. Er heerst een hecht teamgevoel en een informele werksfeer. Er wordt graag gezamenlijk hard gewerkt én gelachen, wat zorgt voor een fijne werkplek.

Gratis zuivelproducten
Tijdens werktijd staan er gratis zuivelproducten in de kantine, waar jij gebruik van mag maken. Denk hierbij aan een lekker bakje yoghurt of een glas verse melk. En het leuke is: je hebt zelf meegewerkt aan het produceren van deze producten!

Overwerkvergoeding
Soms komt het voor dat je moet overwerken. Geen zorgen: voor ieder extra uur dat jij werkt naast jouw 40-urige werkweek krijg je 50% extra vergoeding. Dit komt dus bovenop je salaris, zo ben jij nooit onbetaald aan het werk.

Bekijk alle vacatures bij VecoZuivel
Image00005

#betrokkenteam

Collega's aan het woord

#werkenbij

Meer over VecoZuivel

Benieuwd naar meer over het werken bij VecoZuivel? Bekijk de video hieronder en kom meer te weten vanuit de collega's zelf!

Of stuur een open sollicitatie

Niet gevonden wat je zocht? Vul dan een open sollicitatie in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en helpen je bij het vinden van de baan die bij je past!

Eenvoudig solliciteren

#jouwbaan

Werken via Dujob

Bij Dujob gaan wij op zoek naar die ene baan die perfect bij jouw wensen én kwaliteiten aansluit! Vanaf het eerste moment zijn we betrokken en hebben we regelmatig contact. Zit je op de juiste plek? Ook dan houden we contact. Zo kun jij altijd terecht voor al jouw vragen en denken we graag met je mee. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging? Ga dan snel aan de slag via Dujob!

Branche techniek 04

Ontdek ook onze andere opdrachtgevers

Benieuwd naar onze toffe opdrachtgevers? Kom meer te weten, lees de ervaringen van collega's en vind jouw perfecte match!

Eenvoudig solliciteren

Enthousiast geworden en klaar om aan de slag te gaan? Laat je gegevens nu achter en wij nemen contact met je op.

Geen bestand gekozen
Jesca de Best

Jesca de Best

Accountmanager