Recruiter – Emmeloord

Introductie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste recruiter die ons team komt versterken! Dujob is groeiend en wil aan de toenemende vraag van zijn opdrachtgevers blijven voldoen. Wil jij daarom voor 16-40 uur per week bij ons komen werken? Lees dan verder voor meer informatie over deze vacature.


Organisatie

Dujob is een modern uitzendbureau, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor uitdagingen in de arbeidsmarkt. Wij helpen werkzoekenden bij de persoonlijke groei en het vinden van een echte baan. Samen met je team ga jij op zoek naar de juiste personen met talent die de vacatures vervullen. Met de meest actuele wervingsmethodieken en de persoonlijke Dujob-aanpak breng jij werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar.

Functie

Als recruiter bij Dujob ben je dagelijks aan de slag met het werven van gekwalificeerd personeel, zodat onze opdrachtgevers kunnen blijven doorgroeien. Dit doe jij door middel van het gebruik van verschillende wervingstechnieken en onderzoek naar nieuwe middelen. Vervolgens is het jouw taak om tijdens een intakegesprek met potentiële kandidaten te beoordelen of de kandidaat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent proactief en beschikt over veel doorzettingsvermogen. Je stopt pas als de klus is geklaard en je de juiste personen hebt gevonden.
  • Daarnaast ben je proactief ingesteld en ben je voortdurend op zoek naar effectieve wervingsmethodes. Creativiteit is een van jouw eigenschappen.
  • Je ziet de baan als een uitdaging, waardoor je optimaal gebruik maakt van je gretigheid, drive en doorzettingsvermogen.
  • Je bent empathisch ingesteld en vindt het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en blijven. Daarom luister je goed naar de wensen en behoeftes van onze werknemers, zodat we daar goed op in kunnen spelen.
  • Je hebt daarnaast een proactieve, commerciële instelling en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

    Voorkeur:
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, door opleiding of werkervaring;
  • Je beschikt over enige werkervaring in de uitzendbranche of als recruiter/planner.

Aanbod

Wij bieden jou een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er genoeg ruimte voor ontwikkeling en bieden wij uitstekende scholingsmogelijkheden aan.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Dubbele Ras (06-23699296).

Sollicitatie

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je CV en motivatie naar dubbele@dujob.nl