Recruiter – Emmeloord

Introductie

Bruis jij van de creatieve oplossingen voor lastig vervulbare vacatures? En weet jij hoe je jouw kennis en ervaring over werving en selectie kan inzetten om top kandidaten te vinden? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste recruiter die ons team komt versterken! Dujob is groeiend en wil aan de toenemende vraag van zijn opdrachtgevers blijven voldoen. Het betreft een vacature voor 24-40 uur per week.

Organisatie

Dujob is een modern uitzendbureau, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor uitdagingen in de arbeidsmarkt. Wij helpen werkzoekenden bij de persoonlijke groei en het vinden van een echte baan. Samen met je team ga jij op zoek naar de juiste personen met talent die de vacatures vervullen. Met de meest actuele wervingsmethodieken en de persoonlijke Dujob-aanpak breng jij werkzoekenden en opdrachtgevers bij elkaar.

Functie

Als recruiter bij Dujob ben je verantwoordelijk voor het werven van gekwalificeerd personeel voor onze opdrachtgevers in de logistieke/industriële branche. Hierbij maak je gebruik van verschillende wervingstechnieken en weet je op een creatieve manier de juiste doelgroep aan te spreken. Daarnaast is het jouw taak om tijdens een intakegesprek met potentiële kandidaten te beoordelen of de kandidaat voldoet aan de eisen van de opdrachtgever. Zodra de kandidaten aan het werk zijn onderhoud je goed contact met ze, zodat je weet wat er speelt en ervoor zorgt dat de uitstroom minimaal is.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent proactief en je beschikt over veel doorzettingsvermogen. Je stopt pas als de klus is geklaard en je de juiste personen hebt gevonden;
  • Je bent voortdurend op zoek naar effectieve wervingsmethodes. Creativiteit is één van jouw sterke eigenschappen;
  • Je ziet de baan als een uitdaging, waardoor je optimaal gebruik maakt van je gretigheid, drive en doorzettingsvermogen;
  • Je bent empathisch ingesteld en je vindt het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en blijven. Daarom luister je goed naar de wensen en behoeftes van onze medewerkers, zodat we daar goed op in kunnen spelen;
  • Je hebt daarnaast een proactieve, commerciële instelling en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

    Voorkeur:
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, door opleiding of werkervaring;
  • Je beschikt over enige werkervaring in de uitzendbranche of als recruiter.

Aanbod

Wij bieden jou een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling en wij bieden uitstekende scholingsmogelijkheden aan.

Daarnaast heerst er een prettige sfeer en ga je natuurlijk deel uit maken van een superleuk team!

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Astrid Vonder: 0525-842833.

Sollicitatie

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton.