Ramon en Fokke vloggen over lassen

Zoek jij een baan in de metaalbewerking?

Om jou als werkzoekende beter te bemiddelen, gaan wij graag in jouw werkschoenen staan. Daarom namen onze recruiters Ramon en Fokke een kijkje in de wereld van metaalbewerking, namelijk lassen.

Hoe helpen wij jou aan die vaste baan in de techniek?

Iedere dag helpt Dujob jou als werkzoekende aan werk in de metaal, techniek en industrie. Hoe helpen wij jou aan die vaste baan, zoals metaalbewerker? Wat voor werkzaamheden voer je dan uit? Wat houdt metaalbewerking precies in? Werk is iets persoonlijks, talent bemiddelen naar de juiste baan ook. Omdat wij willen weten waar jij je mee bezighoudt, gaan wij op zoek naar antwoorden.

Ramon en Fokke vloggen over lassen

Bij MCM in Marknesse ontdekken Ramon en Fokke alles over lassen. Zij leerden staal bewerken aan de hand van MIG/MAG-lassen en TIG-lassen met aluminium en RVS materialen.

Bekijk hun vlog en zie hoe zij voor de eerste keer zelf lassen.

Beide mannen vonden het een leuke en leerzame dag. Er hing een goede sfeer en ze werden heel goed begeleid. MCM was ook zeer enthousiast en vond het fijn, dat Dujob zich zo inleeft in hun personeel. Ramon en Fokke zijn van harte welkom om nog een keer langs te komen om andere manieren van metaalbewerking uit te proberen

Op naar de volgende video!

Ben jij zelf een technische man of vrouw en op zoek naar een baan in de metaalbewerking?

Bekijk dan snel ons aanbod technische vacatures in onder andere Flevoland, Friesland, Gelderland en Overijssel en vind jouw nieuwe baan. Of schrijf je direct in, zodat jij de eerste bent wanneer er een geschikte functie voor jouw talent beschikbaar komt.

>>> Bekijk alle vacatures
>>> Inschrijven

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen