Metaalzager – Staphorst

14 juni 2019

Introductie

Voor Dulasta Metaalbewerking B.V in Staphorst zijn wij per direct op zoek naar een Metaalzager. Het gaat om een functie waarbij je kunt doorgroeien binnen de organisatie. Wil jij graag aan de slag in de metaalbewerking bij een groeiende organisatie met doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Organisatie

De organisatie waar jij komt te werken Metaalzager is gevestigd in Staphorst. Zij zijn een begrip in de metaalwereld. Het bedrijf is ruim 30 jaar geleden opgericht in een klein schuurtje. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiele organisatie met een productieruimte van ruim 20.000 m2. Dulasta Metaalbewerking B.V beschikt over een modern machinepark waardoor ze in staat zijn om meerdere bewerkingen uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan lasersnijden, (robot)lassen, walsen en kanten/zetten. De producten worden geleverd aan diverse bedrijven in onder andere de trailer- en carrosseriebouw en de weg- en waterbouw. Er werken ruim 65 mensen en er heerst onderling een informele sfeer met korte lijntjes.

Functie

Als Metaalzager kom jij te werken in de zagerij waar een viertal zaagmachines staan. Er staan twee lintzaagmachines en twee cirkelzaagmachines. Met deze machines is het mogelijk om profielen met een maximale lengte van 15 meter te zagen. Als Zager ga jij ervoor zorgen dat de juiste profielen op de juiste zaagmachine worden geladen, dit doe je door middel van een bovenloopkraan. Daarnaast zorg je dat alles kwalitatief wordt verwerkt, dit doe je door het juist afstellen van de machines en het correct afwerken van de zaaglijsten.

Als Metaalzager ga je de volgende werkzaamheden verrichten:


• Je laad met een bovenloopkraan de profielen op de zaagmachines.

• Je bent verantwoordelijk voor het juist instellen van de machines.

• Je werkt de verstrekte zaaglijsten op een correcte manier af.

• Je houdt de werkplek schoon en pleegt wekelijks klein onderhoud aan de machines.

Functie eisen

Als Metaalzager bij Dulasta vragen wij het volgende van jou:


• Mbo werk- en denkniveau.

• Bij voorkeur heb je werkervaring opgedaan in de metaalbewerking.

• Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

• Je hebt een woonadres in de omgeving van Staphorst, Meppel, Zwolle, Steenwijk of Hoogeveen.

Aanbod

Wanneer je als Metaalzager bij Dulasta aan de slag gaat dan bieden wij jou het volgende:


• Een fulltimebaan met een 40-urige werkweek.

• Je salaris zal tussen de €1900,- en de €2200,- bedragen, o.b.v. 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Er wordt vooral gekeken naar wie je bent en welke stappen je wil en kan maken!

• Bij goed functioneren is er uitzicht op een vaste aanstelling.

• 25 vakantiedagen.

Sollicitatie

Heb je interesse in de vacature van Metaalzager in Staphorst? Klik dan op de sollicitatiebutton! Ik nodig je dan graag uit en vertel in ons gesprek meer over de functie.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.