Metaalbewerker – Midden- en Noord Nederland

Introductie

Heb jij ervaring met het zagen, knippen, ponsen, snijden en boren van metaal en kun je ook nog eens lassen?
Dan zouden wij graag met jou in contact komen! Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar ervaren metaalbewerkers.

Organisatie

Dujob Talent voor Werk is een bemiddelingsbureau in personeel. We begeleiden mensen naar een vaste baan toe. Dat houdt in dat we geen tijdelijk werk aanbieden, maar gaan voor een vaste aanstelling. We zijn gespecialiseerd in de metaalsector en hebben daar dan ook de benodigde kennis voor in huis. Onze opdrachtgevers zijn in het hele land te vinden, zo hebben we bijvoorbeeld opdrachtgevers in Flevoland, Friesland, Overijssel, Drenthe, Gelderland en Utrecht. Deze organisaties zijn veelal gespecialiseerd in plaatbewerking, staalconstructies of machinebouw.

Functie

Als metaalbewerker werk je over het algemeen in een werkplaats. Je maakt, repareert en bewerkt allerlei apparaten en constructies voor verschillende opdrachtgevers. De gemaakte constructies kunnen variëren; van onderdelen voor bruggen, transportmiddelen en machines tot constructies voor gebouwen of apparaten. Als metaalbewerker bewerk, repareer en maak je deze producten door te kijken naar eventuele werktekeningen of schetsen. Je gaat vervolgens aan de slag met verschillende materialen, waaronder pijp, profiel, strip, staaf of plaatsmateriaal. Je last, boort, buigt, verbindt, zaagt, snijdt en bewerkt materiaal. Je verandert het materiaal van metaal tot een constructie of apparaat. Daarnaast kun je ook goed overweg met (computergestuurde) machines. Naast het maken van constructie, plaatwerk en apparaten kan het ook voorkomen dat je producten moet moet stellen, monteren of repareren.

Functie eisen

– Je beschikt over een afgeronde metaalopleiding;
– Je beschikt over voldoende technisch inzicht;
– Je kan nauwkeurig werken;
– Je maakt de producten naar aanleiding van schetsen en werktekeningen en weet precies welk materiaal je voor welk product moet gebruiken.

Aanbod

– Wij bieden jou een goed salaris. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
– Functioneer je goed? Dan is er uitzicht op een vaste aanstelling!
– Wij bieden jou mogelijkheden tot ontwikkeling. In overleg kun je opleidingen/cursussen volgen.

Inlichtingen

Ramon Bakker

-0527-240339
-06-83389997

ramon@dujob.nl

Sollicitatie

Ramon Bakker

-0527-240339
-06-83389997

ramon@dujob.nl