Lasser MIG/MAG – Woerden

Introductie

Wil jij meewerken in het maken van de mooiste producten? Kun jij uitermate secuur werken en weet je van aanpakken?
Wordt MIG/MAG-lasser in Woerden bij QBTEC! Binnen deze uitdagende baan bewerk je producten door middel van lassen, vijlen, slijpen en polijsten.

Organisatie

Het bedrijf is een technisch en internationaal geori├źnteerd productiebedrijf in de omgeving Utrecht. Het is een nieuw en modern bedrijfspand met zo’n 120 medewerkers. Het bedrijf is Europa’s grootste producent in professionele kook- en frituurinstallaties. Als MIG/MAG-Lasser werk je mee aan de productie van onderdelen van frituurinstallaties.

Functie

Als MIG/MAG-Lasser ben je dagelijks bezig met het bewerken van staal en RVS tot onderdelen voor frituurinstallaties. Zo houdt je je bezig met laswerk, richten, vijlen, slijpen, polijsten, poetsen en lijmen. Je kunt tekeningen lezen en hebt de nodige ervaring als het aankomt op hechtprocedures waaronder lijmen. Omdat jouw werk uiteindelijk in het zicht komt van het eindproduct beschik je over verantwoordelijkheids- en afwerkingsgevoel.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van certificaten MIG/MAG niveau 2 of in opleiding daarvan
  • Je hebt kennis van de TIG-lasprocedure en de wet- en regelgeving Arbo, milieu en kwaliteit
  • Je hebt ervaring in het bewerken van staal en RVS en gebruik van lasapparatuur.
  • Je bent instaat om tekeningen van de producten te lezen
  • Je woont in de omgeving van Utrecht.

Aanbod

Wij bieden jou een leuke, veelzijdige baan als MIG/MAG-lasser met een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze vacature of wil je direct contact met ons opnemen voor een gesprek? Bel dan Johan Oost: 0527-240339 of mail naar info@dujob.nl


Sollicitatie

Wil je solliciteren voor deze functie? Solliciteer dan via onderstaande knop!