/
Interne vacatures

Interne vacatures

Werk maken van talent, dat is onze missie. Met een doelgerichte, persoonlijke en professionele aanpak verbinden wij werkgevers met werknemers in verschillende sectoren. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij Dujob? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

#ontwikkeling

Waarom werken bij Dujob?

Werken bij Dujob is werken bij ROK Groep. Dujob is namelijk onderdeel van ROK Groep. Als Great Place to Work garanderen we jou een fijne werkplek in een gezellig dienstverband, uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Interne vacatures dujob 01

#ontwikkeling

Groei je mee?

Bij ROK Groep staat ontwikkeling centraal. Wij vinden persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. Met een individueel opleidingsbudget kun jij je talenten ontwikkelen. Zo kun je diverse (interne) opleidingen en trainingen volgen en heb je de mogelijkheid om intern door te groeien. Groei je mee?

Interne vacatures dujob

#plezier

Jouw voordelen

Plezier in het werk is cruciaal om elke dag het beste uit jezelf te halen. Daarom vieren wij echte successen samen. Regelmatig organiseren we feestjes met het hele team en natuurlijk kun jij deelnemen aan de gezamenlijke lunches en gezellige vrijdagmiddagborrels. Wij bieden:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris
  • Samenwerken in een gezellig teamverband
  • Een individueel opleidingsbudget
  • Ruimte voor ondernemerschap
  • Gezellige teamuitjes
Bekijk onze interne vacatures
Interne vacatures dujob 04

#werkvoortalent

Onze vacatures

ROK Groep maakt werk van jouw talent, ben jij er klaar voor? Bekijk alle vacatures op de website van ROK Groep!

Bekijk onze vacatures
Interne vacatures dujob 02