Werkvoorbereider/Tekenaar – Emmeloord

Introductie

Ben jij een leider met sterke sociale vaardigheden? Jij bent als werkvoorbereider/tekenaar dé schakel tussen verschillende partijen die betrokken zijn bij hetzelfde project.

Heb jij er nu al zin in deze fulltimebaan? Solliciteer dan direct met jouw cv!

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken is een begrip in de metaalwereld. Ze zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in de toelevering van plaatwerkproducten en metaalconstructies.

De klanten zijn actief in diverse branches; zoals de carrosseriebouw, verpakkingsindustrie en de machinebouw. De organisatie hecht waarde aan een open en moderne bedrijfscultuur. Dit houdt in dat ze hun medewerkers informeren over de voortgang en de activiteiten binnen het bedrijf, zodat iedereen weet waar ze samen mee bezig zijn.

Er worden doelen gesteld en deze worden samen behaald! En natuurlijk wordt dat laatste uitbundig samen gevierd. De organisatie vindt persoonlijke aandacht belangrijk en geeft jou ook de ruimte om je te blijven ontwikkelen.

Functie

Als werkvoorbereider/tekenaar ga jij aan de slag in een bedrijf dat zichzelf continu wil ontwikkelen. Jouw taak als werkvoorbereider/tekenaar is deze ontwikkeling zo goed mogelijk over te brengen. Aan de ene kant schakel je met opdrachtgevers en aan de andere kant met de leden van jouw team.

Geen dag is hetzelfde, maar jouw werkzaamheden bevatten o.a.:

 • ondersteuning bieden bij planningsactiviteiten.
 • continue op zoek om processen te verbeteren.
 • uitwerken van opdrachten
 • controleren van tekeningen en het juist weg plannen

Functie-eisen

Dé Werkvoorbereider/Tekenaar die wij zoeken heeft:

 • een afgeronde mbo-4/hbo opleiding richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde
 • ervaring met de CAD pakketten
 • inzicht in 3d
 • een woonadres in de omgeving van Emmeloord, Kampen, Lelystad, Meppel

Aanbod

Wat wij te bieden hebben?

 • Uiteraard een marktconform salaris. Aan de hand van kennis en ervaring
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Afwisselende werkzaamheden

Sollicitatie

Wil je solliciteren op de functie werkvoorbereider/tekenaar Wacht dan niet en solliciteer direct via onderstaande knop! Er is slechts één plaats beschikbaar

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Hessel de Boer

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen