Samensteller – Oosterwolde

Introductie

Als Samensteller ben jij de schakel in het proces voor het eindproduct! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het samenvoegen van alle losse onderdelen. Daarbij maak je gebruik van de technische tekeningen die gemaakt zijn door de afdeling verkoop en calculatie. Met jouw ruime ervaring als Samensteller maak jij dit unieke product tot een geheel! En dat allemaal vanuit de locatie Oosterwolde.

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken richt zich op een bijzonder deel van de markt. Met jarenlange ervaring in het vak en de vakmensen op de juist plek leveren ze, in alle soorten en maten, spiltrappen. Het is een specialistisch product dat nauwelijks in Nederland wordt geproduceerd. In 2011 is het bedrijf zich dan ook volledig gaan richten op dit product en de klanten bevinden zich door het hele land. Doordat ze zelf het hele proces in handen hebben kunnen ze de kwaliteit en snelheid waarborgen. Een uniek bedrijf met een uniek product!


Functie

In de functie als Samensteller van spiltrappen ben je dagelijks bezig met het samenstellen van elk los onderdeel tot het eindproduct. Van je collega krijg jij alle losse onderdelen aangeleverd die hij volgens een technische tekening heeft vervaardigd. Deze losse onderdelen vormen samen de spiltrap! Samen met je collega’s lever je de beste kwaliteit af bij de klant. Aan de hand van tekeningen stel je de meest uitlopende projecten samen. Dit bedrijf heeft grote diversiteit aan opdrachten, waardoor geen enkele opdracht hetzelfde is. Nadat jij klaar bent met je werkzaamheden gaat de spiltrap naar je collega Lasser om het af te lassen en hierna gaat het op transport naar de klant!

Als Samensteller heb je een brede functie en een afwisselend takenpakket:

 • Zelfstandig las gereed maken van de verschillende constructie delen.
 • Samenstellen van onderdelen tot een spiltrap.
 • Werken vanaf technische tekeningen.

Functie-eisen

De Samensteller die wij zoeken brengt het volgende met zich mee:

 • Mbo-diploma richting metaalbewerking (of ervaring opgedaan in de metaalsector).
 • Ruime ervaring als Samensteller bij een metaalbedrijf.
 • Een VCA-certificaat of bereid deze te halen.
 • Woonadres in de omgeving van Heerenveen, Oosterwolde, Assen of Meppel.

Aanbod

In een functie als Samensteller bij dit bedrijf bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkwerk.
 • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- o.b.v. 40-urige werkweek en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Vast contract bij goed functioneren.
 • Reiskostenvergoeding € 0,19,- per kilometer.
 • Diversiteit in werkzaamheden.
 • 26 vakantiedagen.
 • Doorgroei-en opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatie

Enthousiast over de vacature Samensteller in Oosterwolde? Klik op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit en vertel ik meer over de functie en ontdek ik graag jouw technische talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Heleen Reijenga

heleen@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen