Panelenbouwer

Introductie

Als Panelenbouwer ben je werkzaam in Emmeloord. Je houdt je bezig met het monteren, bedraden en testen van schakelkasten. Door jouw kennis en inzet loopt het proces soepel en worden eventuele problemen tijdig gesignaleerd en verholpen. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren volg je verschillende opleidingen en cursussen.

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken is gevestigd in Emmeloord. Ze zijn actief in de agrarische sector en bieden een totaaloplossing voor de bewaring en verwerking van de producten van onze trotse boeren in Nederland, maar ook internationaal. Het bedrijf maakt door middel van innovatie en kwaliteit een razende groei door. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste Panelenbouwers om het team te versterken.

Functie

Als Panelenbouwer zie jij het als een uitdaging om verschillende aspecten van de techniek te kunnen beheersen. Je bent gedurende de dag bezig met het monteren, bedraden en testen van schakelkasten. De klant is afhankelijk van deze schakelkasten om het systeem goed te laten werken. Daarom is het belangrijk dat je de best mogelijke kwaliteit levert. Door jouw kennis en inzet loopt het proces soepel en worden eventuele problemen tijdig gesignaleerd en verholpen.

Als Panelenbouwer zullen dit jouw taken worden:

  • Opstellen, monteren, bedraden en testen van schakelpanelen.
  • Werkvoorbereiding d.m.v tekeningen, schema’s, stuklijsten en bedradingslijsten.
  • Naleving van arbo- en veiligheidsvoorschriften.


Functie-eisen

De Panelenbouwer die wij zoeken heeft:

  • Een mbo-opleiding Elektrotechniek of Mechatronica.
  • Ervaring met tekeninglezen.
  • Een woonadres in de omgeving van Emmeloord, Lelystad, Dronten, Urk, Lemmer of Marknesse.

Aanbod

Als jij de Panelenbouwer bent die wij zoeken, dan bieden wij jou:

  • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
  • Salaris van € 1.900,- en € 2.600,- o.b.v. 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Vaste aanstelling bij goed functioneren.
  • 26 vakantiedagen.
  • Opleiding- en cursusmogelijkheden.

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als Panelenbouwer ? Klik op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit en vertel ik meer over de functie en ontdek ik graag jouw talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder!

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen