Onderhoudsmonteur Beveiliging

Introductie

Vind jij onderhoud belangrijk om de producten in topconditie te houden? En heb jij hierbij technische kennis? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie biedt al 25 jaar verschillende soorten hekwerken aan, hierbij kan gedacht worden aan sierhekwerken, sierpoorten, industriepoorten maar ook maken zij paardenstallen. Deze organisatie is in 1996 begonnen in een kleine loods en maakt sinds 2006 in eigen beheer de smeedijzeren hekwerken. Daarnaast opereert het zusterbedrijf succesvol op het gebied van camerabeveiliging, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en meer.

Functie

Als onderhoudsmonteur kom je maandelijks of jaarlijks bij de klant om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Hierbij vind jij goed onderhoud belangrijk om de beveiligingsproducten in topconditie te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie, je hebt hierom een klantvriendelijke houding. Ook heb jij goede kennis en ervaring met elektrotechniek zodat je jouw taken goed kan uitvoeren.

Functie-eisen

De onderhoudsmonteur die wij zoeken is in het bezit van:

  • Twee rechterhanden en technisch inzicht
  • Een gemotiveerde en klantgerichte houding
  • Minimaal rijbewijs B
  • Woonachtig in de omgeving van Elburg

Aanbod

Ben jij de onderhoudsmonteur die wij zoeken, dan bieden wij jou het volgende:

  • Een uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf
  • Mogelijkheid om te groeien binnen je functie
  • Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 8% Vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als onderhoudsmonteur? Klik op de sollicitatiebutton! Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek en ontdekken we graag jouw talenten. Dujob is het bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Ruth Versluis

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen