Montagemonteur

Vacaturenummer: 7667

Emmeloord

Introductie

Ga aan de slag als Montagemonteur bij een organisatie in Emmeloord. Zij bieden diverse cursussen om ervoor te zorgen dat jij je blijft ontwikkelen. Wil jij je talenten verder ontwikkelen? Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken heeft een bruisende cultuur. Door het jonge team is er altijd energie op de werkvloer. Deze organisatie levert A-kwaliteit, ze zijn klantgericht en dat wordt opgemerkt. De opdrachten stromen maar binnen en om deze reden zijn ze ook op zoek naar jou! Ze zijn gevestigd in de Noordoostpolder en hebben een nuchtere polder mentaliteit, hard werken wanneer het nodig is maar er moet ook ruimte zijn om eens een grapje te maken en elkaar bijpraten over de gebeurtenissen in het weekend!

Functie

Het is 06:30 je wekker gaat! Je checkt nog even snel je telefoon, maar je hebt geen nieuwe berichten, je gaat je klaarmaken voor het werk. Om 06:50 verzamelen bij het hoofdkantoor. Je doet nog even een bakje koffie, praat wat bij met je collega’s om vervolgens op pad te gaan. Van tevoren krijg jij de werktekeningen en de planning van hoe jouw werkdag eruit gaat zien. Deze klussen kun je niet in je eentje doen, daarom werken jullie in tweetallen. Samen met je collega pakken jullie alle benodigde spullen voor de klus, laden de bus vol en zetten koers richting de klant. Op locatie bekijk je het project nogmaals, want jij neemt het zekere voor het onzekere! Zodra de klus geklaard is geef je dit aan bij de klant en beantwoord eventuele vragen alvorens koers te zetten naar de volgende klant. Aan het eind van de middag komen jullie weer terug en ben jij klaar om weer naar huis te gaan, fijn al die afwisseling en dat gevoel dat je echt wat gedaan hebt vandaag!

Geen dag is hetzelfde maar als Montagemonteur zullen dit ongeveer jouw werkzaamheden zijn:

 • Voorbereiden nieuw projecten, bestuderen tekeningen en verzamelen van materiaal.
 • Op locatie montagewerkzaamheden verrichten.
 • Aansluiten en testen van de besturingstechniek.
 • Goed communiceren met de klant, (jij bent namelijk het aanspreekpunt van de klant. Je houdt de klant op de hoogte en vertelt hem de ontwikkelingen van het project).
 • Het ondersteunen van je collega’s, zij zullen dit andersom ook voor jou doen.

Functie-eisen

De Montagemonteur die wij zoeken is in het bezit van een:

 • Mbo-diploma Ektrotechniek of Mechatronica (Je volgt deze studie of bent bereid een studie te volgen).
 • VCA-certificaat of je bent bereid deze te behalen.
 • Rijbewijs B.

Aanbod

Ben jij de Montagemonteur die het team gaat versterken? Dan bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen de €2.050,- en de €2.654,- o.b.v. 40-uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast contract.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Een toeslag van 140% voor al je uren boven de 40.
 • Koffievergoeding van €2,27 per dag.

Sollicitatie

Ben je enthousiast over de vacature van Montagemonteur? Solliciteer direct! Dan nodig ik je snel uit en leer ik je graag kennen tijdens een potje darten en onder het genot van een verse kop koffie.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Heleen Reijenga

heleen@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen