MIG/MAG Lasser

Introductie

Jij bent een geboren lasser! Wanneer jij een toorts vasthoudt verandert er iets en voelt het alsof alles op zijn plek valt. Ben jij een MAG of TIG lasser? Voor beidde hebben we ruimte! Ben je een aanstormend talent en nog niet zelfstandig, laat ons jou helpen om je vaardigheden ontwikkelen. Jouw motivatie zorgt ervoor dat de klanten mooie producten afgeleverd krijgen!

Organisatie

Je komt te werken in een organisatie die al 35 jaar gespecialiseerd is in staalconstructies. Het is begonnen van het bouwen van kleine loodsen tot enorme staalconstructies voor internationale klanten. Ze werken met moderne apparatuur zoals knip-/ponsmachine en computergestuurde zaag-/boorstraat. Ze investeren voortdurend in eigen machinepark om aan de klantwensen te blijven voldoen.

Functie

Binnen de functie van Lasser ga jij verschillende stalen platen aan staalprofielen vastzetten. Het is dus belangrijk dat je vanaf tekening kunt werken en ervaring hebt met het staal lassen. Voor dit werk zijn er verschillende certificeringen en het zou tof zijn als jij bereid bent om deze ook te behalen als aanvulling op jouw kwaliteiten. Aan het begin van de dag neem je het werk en de opdrachten door, wanneer je weet wat er van jou verlangd wordt als je weet wat de opdrachten zijn voor de dag stel je de machine goed in, doe je een temperatuur check en begin je met lassen. Terwijl de machine last houd je het proces en de kwaliteit in de gaten.

Functie-eisen

De Lasser die wij zoeken is in het bezit van:

  • Een afgeronde mbo-opleiding richting metaal.
  • Een aantal jaren werkervaring zou mooi zijn maar dit is een pré.
  • Een woonadres in de buurt van Lemmer, Marknesse, Emmeloord, Kampen, Zwolle.

Aanbod

Wat hebben wij jou als Lasser te bieden?

  • Een fulltimebaan.
  • Goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Uitzicht op een vast contract.
  • Opleidingen en cursussen om jezelf te blijven te ontwikkelen.
  • Een uitstekende en moderne werkgever die goed voor jou zorgt.

Inlichtingen

Ramon Bakker 0527-240339

Sollicitatie

Heeft de functie Lasser jou enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via het formulier. Dan nodig wij je uit voor een vrijblijvend gesprek. Cv is niet verplicht die maken wij voor jou.

Wij maken werk van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen? Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal. Ontwikkel je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Glenda Smit

glenda@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen