Medewerker Beton – Zeewolde

Introductie

Ben jij zo’n alleskunner in de betonnen wanden? Weet jij dat geen enkele prefabwand hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar een allround medewerker in de beton. Zoals bij veel bouwprojecten is beton de basis van een stevig fundament en een stevig bouwwerk. Jouw aandeel in het storten, mallen maken en het aanbrengen van uitsparingen is dan ook van groot belang.

Organisatie

De toepassing van beton en prefab betonwanden is continu in ontwikkeling. Bij deze mooie organisatie is men dan ook volop bezig om de betontoepassingen elke keer weer in een nieuw jasje te gieten. Het bedrijf is gericht op wanden voor de particuliere markt voor luxe, grondgebonden, enkelvoudige woningen. Daarnaast beschikt men over een eigen montageteam. Er is dus echt sprake van maatwerk, zowel in de productie als op locatie!

Functie

Als productiemedewerker beton werk je samen met je team aan het produceren van betonelementen voor woningbouw. De werkzaamheden zijn onder andere het storten van beton, plaatsen van schotten volgens productielijst en tekeningen. Jullie zorgen voor de juiste uitsparing op de juiste plaats. In het team zetten jullie samen de schouders eronder voor een ijzersterk resultaat. Om ook de volgende dag weer een mooi resultaat neer te kunnen zetten worden de mallen uiteraard ook weer schoongemaakt.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou? Je weet van aanpakken en bent niet bang om je handen vies te maken Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat (dit is een pre) Je beschikt over een goede werkmentaliteit en vindt het niet erg om af en toe overuren te maken

Aanbod

Wat bieden wij jou?

Een baan, met uitdaging!
Een goed salaris van €2100,- tot €2400,- (Afhankelijk van je leeftijd en ervaring)
Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling

Sollicitatie

Wil jij graag meer weten over deze baan of de verdere mogelijkheden? Klik dan op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit en vertel ik graag meer over de functie. Dujob is het bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de zakelijke dienstverlening binnen de metaal, techniek en industrie branche. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Rene Hakvoort

rhakvoort@vakned.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen