loodsmedewerker

Introductie

Wil jij werken in een uitdagende functie in de logistieke sector? In deze functie ben jij verantwoordelijk voor een gedeelte van het logistieke proces in een warehouse van 6.000m2. Je kent je verantwoordelijkheid en mede door jouw inzet en expertise zorg je ervoor dat de juiste goederen op tijd en in goede conditie geladen worden voor transport.

Organisatie

Het bedrijf waar je komt te werken is inmiddels al ruim 87 jaar actief in de logistieke sector. Ze hebben hun sporen verdient en onderscheiden zich door de persoonlijke aandacht voor de klant en het team en natuurlijk de logistieke kennis opgebouwd door de jaren heen. Het bedrijf is zowel nationaal als internationaal actief met als specialisatie de Benelux, Duitsland en Zwitserland. Gevestigd in Zwolle regelen ze vanaf deze vestiging de verspreiding van de goederen maar daarnaast bieden ze ook warehousing aan waar een bedrijf zijn goederen voor een bepaalde tijd kan parkeren of laat onderverdelen om naar verschillende adressen te gaan. Het bedrijf heeft een korte lijnen cultuur wat prettig communiceert en zet zich in voor een duurzame samenleving wat inhoud dat de vrachtwagens zijn voorzien van de schoonste motoren en dat verdere energie verspilling wordt geprobeerd tot een minimum te houden.

Functie

In jouw functie als Loodsmedewerker ben jij ondersteunend aan de reachtruckchauffeurs en zorg je voor het juiste verloop van de processen binnen jouw afdeling. Tot jouw takenpakket zal het laden en lossen van goederen, het orderpicken en de producten klaarzetten met de pompwagen. Mochten er eventuele problemen zich voordoen is het jouw taak om hier tijdig en snel melding van te maken of dit zelf zo snel mogelijk op te lossen. Je zorgt ervoor dat je voorbereidt bent als de vrachtwagen achteruitrijden en zich aankoppelen zodat het proces ook soepel verloopt. Verder heb je natuurlijk de verantwoordelijkheid dat jouw afdeling er representatief uitziet en dat de goederen op de juiste locaties staan. Wanneer nodig inventariseer je de voorraad en breng je hier verslag van uit.

Als Loodsmedewerker is geen dag hetzelfde maar dit zullen op termijn jouw taken zijn:

 • Laden en lossen van vrachtwagens.
 • Sorteren van de juiste goederen met de pompwagen
 • Goederen op de juiste locatie zetten in het warehouse.
 • Orderpicken.
 • Controleren en inventariseren van goederen.
 • Signaleren en herstellen van eventuele fouten, afwijkingen of onveilige situaties die verbeterd kunnen worden.
 • Bewaken van het proces en zorg ervoor dragen dat het soepel verloopt.

Functie-eisen

De Loodsmedewerker die wij zoeken voldoet aan het volgende:

 • Relevante werkervaring in een magazijn
 • Een gezonde dosis motivatie.
 • Flexibel en geen moeite met overwerk
 • BBL medewerker is ook mogelijk

Aanbod

Ben jij de Loodsmedewerker die wij zoeken dan bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen de €1700,- en €1800,- o.b.v 40 uur.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Mogelijkheden cursussen of opleidingen te volgen en door te groeien naar logistiek medewerker of reachtruck chauffeur.

Sollicitatie

Heb jij interesse in het werken als Loodsmedewerker? Klik dan op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit en vertel ik graag meer over de functie.

Dujob is het bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen