Logistiek Medewerker Tapijtindustrie

Vacaturenummer: 9278

Genemuiden

Introductie

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou! Als logistiek medewerker houd jij je bezig met de goederenstroom van de Condor Group. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen, de orders worden gepickt, eventueel aangevuld met heftruckwerk. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Organisatie

Als logistiek medewerker ga je aan slag bij de Condor Group. De Condor Group bestaat al sinds 1992 en is een van de grootste tapijtproducenten van Europa met een productie van meer dan 130 miljoen m2 textiele vloerbedekking op jaarbasis. Bekend onder de namen Condor Carpets, VEBE, Condor Cartex, Condor Grass, Timzo en Edel Carpets bedient de Condor Group vele markten. Van woningen, kantoren, tot autobekleding en kunstgras op de internationale sportvelden. Grote kans dat jij al eens op een tapijt van de Condor Group hebt gestaan. De productielocaties zijn gevestigd in Genemuiden en Hasselt.

Functie

Als logistiek medewerker ben jij onmisbaar voor het logistieke proces. Jij bent namelijk de schakel tussen de Condor Group en de klant. Veiligheid, regels, procedures, instructies, en wet en regelgeving op het gebied van Arbo vind jij belangrijk. Je hoeft geen bodybuilder te zijn, maar de werkzaamheden van logistiek medewerker vragen een lichamelijke inspanning, daarom is het belangrijk dat je fit bent en een goede conditie hebt. Als er iets te verbeteren valt, zie jij dit gelijk en rapporteert dit bij je teamleider. Door jouw inbreng gaat de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid alleen maar omhoog. Je doet dit alles samen met je team, en samen halen jullie de beste resultaten. Op de werkvloer rapporteer je aan de teamleider.

Binnen de functie van logistiek medewerker heb je volgende verantwoordelijkheden:

 • Orders doornemen met de teamleider en verzendklaar maken.
 • Vrachtwagens laden en lossen.
 • Middels een handscanner registreren van jouw handelingen.
 • Maken van foto’s van de verzending.
 • Goederen in het magazijn verplaatsen met behulp van pompkar, reach- of heftruck.

Functie-eisen

De logistiek medewerker die wij zoeken:

 • Heeft de middelbare school afgerond;
 • Is minimaal 18 jaar ivm het werken in ploegendiensten.
 • Heeft een rijbewijs B en eigen vervoer wanneer je niet in Genemuiden of Hasselt woont;
 • Is bereid om regelmatig gedeeltelijk op zaterdag te werken;
 • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Ben jij de Logistiek Medewerker die wij zoeken, dan bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 38-urige werkweek.
 • Salaris tussen de € 2.450,- en de € 3.050,- o.b.v. 40 uur en leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • 26 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Je komt te werken bij een internationaal gerenommeerd bedrijf met een geavanceerd machinepark.

De werkzaamheden vinden plaats in een 3- en/of 4-ploegendienst. Bij wederzijdse tevredenheid krijg je een contract bij de Condor Group.

Sollicitatie

Ben je enthousiast over deze baan? Laat het ons weten door op solliciteren te klikken, dan nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Cv is niet verplicht, die maken wij graag samen met jou op. Dujob verzorgt de werving en selectie voor Condor Group. Dit betekent dat als je solliciteert op een van de vacatures, jouw gegevens worden verstuurd naar Dujob. Wij zijn gespecialiseerd in banen in de logistiek, metaal en industrie voor de langere termijn.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Melanie Kamsma

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen