Logistiek Medewerker Tapijtindustrie

Introductie

Logistiek Medewerker Genemuiden – Covering the world!

Het gras is groener bij de Condor Group, want jij zorgt ervoor dat de regionale voetbalclubs op verse kunstgrasmatten spelen. Zorg jij daarnaast ook voor strak beklede auto’s, huizen, winkels en kantoren? Dit is slechts een greep uit de producten die jij maakt in jouw uitdagende baan bij de Condor Group. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces op (tapijt)rolletjes. Dat jij alles op alles zet om daarvan de kwaliteit te waarborgen vinden wij geweldig! Loop jij binnenkort op een zelfgemaakte rode tapijtloper ons bedrijf binnen?

Organisatie

Je komt te werken bij de Condor Group, gevestigd in onder andere Genemuiden en Hasselt. De Condor Group is één van de grootste tapijtproducenten van Europa met een productie van meer dan 130 miljoen m² textiele vloerbedekking op jaarbasis. De organisatie bestaat sinds 1992 en is actief producent van vloerbedekking oplossingen voor meerdere doeleinden. De Condor Group bestaat uit meerdere onderdelen zoals Condor Carpets, Vebe Floorcoverings, Condor Cartex, Condor Grass en Astro Turf.

Functie

Als Logistiek Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Het is van groot belang dat je als logistiek medewerker de veiligheid, bedrijfsregels, instructies en wet- en regelgeving op het gebied van Arbo in acht neemt. Je functioneert binnen een team, waarbinnen je samenwerkt en elkaar coacht om tot de hoogst mogelijke resultaten te komen. Binnen de functie van Logistiek Medewerker heb je volgende verantwoordelijkheden:

 • Goederen in het magazijn verplaatsen met behulp van reach- of heftruck.
 • Vrachtwagens laden en lossen.
 • Orderverwerking doornemen met de teamleider en verzendklaar maken.
 • Registreren van jouw handelingen (middels handscanners).
 • Maken van foto’s van de orders.
 • Bewaken van de kwaliteit en inbreng om de leverbetrouwbaarheid te blijven vergroten.
 • Je hebt een scherp oog voor eventuele verbeteringen en rapporteert deze aan de ploegbaas.

Functie-eisen

De Logistiek Medewerker die wij zoeken heeft:

 • De middelbare school afgerond
 • Circa 1 jaar werkervaring als medewerker binnen een productieomgeving
 • Geldig rijbewijs B en eigen vervoer
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Woonadres in de buurt van Emmeloord, Kampen, Genemuiden, Meppel of Zwolle
 • De werkzaamheden als Logistiek Medewerker vragen om lichamelijke inspanning. Een goede gezondheid en een goede lichamelijke conditie is daarom vrij noodzakelijk.

Je gaat werken in een 3- en/of 4-ploegendiensten, daarom is een minimale leeftijd van 18 jaar vereist.

Aanbod

Wij bieden jou een fulltimebaan met een salaris tussen de € 2.450,- en de € 3.050, – afhankelijk van leeftijd en ervaring en uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Ook bieden we 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding conform bedrijfsafspraak en doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatie

Ben je enthousiast over de functie van Logistiek Medewerker Tapijtindustrie in Genemuiden? Laat het ons weten door op solliciteren te klikken, dan nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Een CV is niet verplicht, die maken wij voor jou op.

Dujob verzorgt de werving & selectie voor Condor Group. Dit betekent dat als je solliciteert op een van de vacatures, jouw gegevens worden doorgestuurd naar de recruiters van Dujob. Zij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel naar banen voor de langere termijn. Ben jij een geschikte kandidaat dan word je uitgenodigd voor een gesprek en voorgesteld.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Glenda Smit

glenda@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen