Lasrobot Operator – Marknesse

Introductie

Ga als Lasrobot Operator aan de slag in Marknesse bij een producent van machineonderdelen voor de agrarische branche. Naast het bedienen van de lasrobot voer je ook MIG/MAG en TIG las werkzaamheden uit. Door jouw oog voor detail levert het bedrijf producten van topkwaliteit.

Organisatie

Het bedrijf waar je komt te werken, is leverancier van machineproducten. Dit doen zij door kwalitatief hoogwaardige metalen halffabricaten te produceren. Door hun expertise en klantgerichtheid, hebben zij waardevolle, langdurige klantrelaties opgebouwd. Dit komt mede doordat zij in staat zijn snel op de vraag te reageren, en daarbij kwaliteit en verbetering hoog in het vaandel hebben staan. De zorg voor werknemers staat centraal binnen het bedrijf. Afwisselend werk, ontwikkeling, en ruimte voor eigen initiatief zijn belangrijke factoren hierin. Een actieve houding en de wil om te leren zijn dus cruciale eigenschappen wanneer je hier aan de slag gaat!

Functie

Als Lasrobot Operator bestaan je werkzaamheden uit het bedienen, ombouwen en instellen van de lasrobots. De lasrobot worden gebruikt om metalen onderdelen te lassen of solderen. Dit houdt in dat je de computer bedient en de aangeleverde tekeningen invoert. Gedurende het proces bewaak je constant de kwaliteit. Naast deze werkzaamheden voer je kwaliteitscontroles uit, houd jij je werkplek schoon en verhelp en voorkom je storingen aan de lasrobot. Je werkt als operator maar soms moet je ook nog met de hand lassen.

Als Lasrobot Operator bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Instellen en bedienen van de lasrobot.
 • Diverse werkzaamheden als constructiebankwerker.
 • Het bewaken van de kwaliteit.
 • Schuren en afbramen.

Functie-eisen

De Lasrobot Operator die wij zoeken is in het bezit van een:

 • Afgeronde mbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Metaaltechniek.
 • Lasdiploma.
 • Geldig rijbewijs B.
 • Een woonadres in de buurt van Marknesse, Emmeloord, Genemuiden en Lemmer.

Aanbod

Wat hebben wij jou als Lasrobot Operator te bieden?

 • Een fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen €1.900,- en 2.500,- o.b.v. 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen.
 • Reiskosten vergoeding €0,19 cent per kilometer.

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als Lasrobot Operator? Klik dan op de sollicitatiebutton! Ik nodig je graag uit en vertel in ons gesprek meer over de functie daarnaast ontdek ik graag jouw talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Fokke Post

fokke@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen