Lasersnijder

Introductie

Als lasersnijder ga jij in Zwolle bij een specialist in de metaalbewerking aan de slag. Zij maken gebruik van moderne machines. Je bent zeker niet bang om je grenzen hierbij op te zoeken! Als lasersnijder sta je aan de basis van verschillende plaatbewerkingen die leiden tot halffabricaten voor o.a. bruggen, trailers, machines en nog veel meer.

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken is een specialist in de metaalbewerking. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig metaalbedrijf met diverse bewerkingen. De klanten en producten zijn zeer divers. Je kan hierbij denken aan halffabricaten, kleine seriewerk en groot constructiewerk.
Kortom je bent nooit uitgeleerd en je hoeft je geen seconde te vervelen!

Binnen dit familiebedrijf kun jij je huidige kennis verbreden of zelfs het vak vanaf nul leren. Zij bieden trainingen en cursussen om jezelf als technici te ontwikkelen.

Functie

De ene dag werk je op een lasersnijmachine van 6 x 2 m, de andere op onze reus van 20 x 3 m. Wij zoeken ervaren alsook minder ervaren vakkrachten. Heb je nog niet veel ervaring? Geen probleem, wij leiden je intern op – denk aan materiaalkennis of de details van het snijproces -, zonodig ondersteunt door externe opleidingen. Ondertussen verheug je je op de hypermoderne en razendsnelle fiberlaser die we later dit jaar verwachten. Of op je doorgroeimogelijkheden: gaat jouw hart ook sneller kloppen voor het nog dikkere werk op de plasma- of de autogeensnijmachine? Goed om te weten, we zoeken meerdere lasersnijders maar ook plasmasnijders of operators voor onze autogeensnijmachine. In de kern is jullie werk hetzelfde, namelijk het:

  • inplannen van de productie van de dag.
  • zorgen voor het juiste materiaal op de juiste plaats.
  • de juiste instelling kiezen per machine en materiaal.
  • controle van de eindproducten.
  • verhelpen van kleine storingen.

Functie-eisen

Kwaliteit én veiligheid staan bij jou voorop. En je beschikt over het verantwoordelijkheidsgevoel waar alle mensen bij deze organisatie om bekend staat. Gaat het niet linksom? Dan ga je als flexibele persoonlijkheid net zo gemakkelijk rechtsom: als het werk maar goed is en op tijd af komt. Zo flexibel zijn wíj trouwens ook. Want we bepalen in overleg welke ploegendiensten je draait op welk dagen. De uren zijn van 07.00 tot 17.00 uur en van 17.00 tot 01.00 uur. Die eigen keuze is ook wel zo prettig voor het thuisfront.

Verder heb je:

  • minimaal een mbo-1-opleiding.
  • de kennis om zelfstandig het snijproces te optimaliseren.
  • wel of geen werkervaring als lasersnijder: in het laatste geval krijg je natuurlijk extra begeleiding.

Aanbod

Heb je interesse in het werken als lasersnijder in Zwolle? Klik dan op de sollicitatiebutton! Ik nodig je graag uit en vertel in ons gesprek meer over de functie, daarnaast ontdek ik graag jouw talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. Wij kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kernwaarden en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen