Laseroperator

Introductie

Als Laseroperator bij onze opdrachtgever kom je te werken in een productieruimte van 20.000 m². Ze zijn een metaalbewerkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring gevestigd in Staphorst. Je krijgt bij hun de kans om met verschillende metaal snijmachines te werken. Het team kan jouw ervaring heel goed gebruiken.

Organisatie

Onze opdrachgever is een metaalbewerkingsbedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Begonnen in een schuur en uitgegroeid tot een productieruimte van 20.000 m². Inmiddels werken er dagelijks ruim 60 personen bij het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het zwaardere metaalwerk en gebruiken de technieken: lasersnijden, plasmasnijden, autogeen snijden, knippen, buigen, zetten, manueel lassen, robot lassen, langslassen, verspanen en ook montage van componenten. Onze opdrachtgever is de toeleverancier voor de collega metaalbedrijven, de auto-industrie en betongietbouw. De door hun vervaardigde producten zijn te vinden in laad- en lossystemen, opleggers, beton- en funderingsmallen en talloze andere toepassingen. Ze investeren constant in apparatuur en machines en het machinepark is verregaand geautomatiseerd.

Functie

In de functie van Laseroperator krijg je de kans om met verschillende laser- en plasmasnijmachines te werken. Afhankelijk van je ervaring ga je eerst met een van deze machines werken. Er is ruimte om door te leren en door te groeien zodat je ook met de andere machines kan werken. Nieuwsgierig naar het machinepark? Aan het begin van jouw werkdag krijg je instructies van je teamleider. Vervolgens ga je aan de hand van tekeningen aan de slag met het snijden van metaalplaten. Doormiddel van een kraan til je de metaalplaten in de machine, je zorgt ervoor dat de plaat in positie ligt en stelt vervolgens de machine in. Je zet de machine. Na het laseren check je of alles klopt met de aangeleverde tekening. Je legt de plaat op een pallet voor halffabricaten. Zo voltooi je de order en de pallet wordt weer door een collega opgehaald.

Als Laseroperator zijn dit jouw voornaamste werkzaamheden:

 • Werken vanaf tekening.
 • Laser- en of plasmasnijmachines instellen.
 • Controle of de platen goed zijn gelaserd.

Functie-eisen

De Laseroperator die wij zoeken heeft een:

 • Mbo-diploma Metaalbewerking.
 • Circa 1 à 2 jaar werkervaring als Operator of Metaalbewerker.
 • Woonadres in de omgeving van Staphorst, Meppel, Zwolle, Emmeloord of Wolvega.

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat als Laseroperator kun je het volgende van ons verwachten:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris conform CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 ct. per kilometer.
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens je inwerkperiode.
 • Dujob biedt jouw niet alleen optimale begeleiding tijdens je sollicitatieprocedure. Maar ook na de inwerkperiode blijven wij betrokken. Zo zorgen we ervoor dat jij een werkplek hebt die bij jou past en jij je gewaardeerd voelt.

Sollicitatie

Heeft de functie Laseroperator in Staphorst jou enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via het formulier. Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek. Cv is niet verplicht die maak ik voor jou. Voor vragen kun je contact opnemen met Fokke Post fokke@dujob.nl.

Wij maken werk van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen? Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal. Ontwikkel je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen