Kanter/ Zetter

Introductie

Werken met de langste kantbank van Nederland? Dagelijks werk je met 10 collega’s aan orders in onze productieruimte van 20.000 m² groot, gevestigd in Staphorst. Als Kanter/ Zetter ben je beste vrienden met de kantbanken. Elke plaat wordt op de juiste manier gebogen of krijgt de juiste hoeken. Dulasta heeft meer dan 25 jaar ervaring met metaalbewerking en wil jou graag toevoegen aan het team. Want zonder goede vakmensen geen goed draaiend machinepark.

Organisatie

Dulasta is een metaalbewerkingsbedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. Begonnen in een schuur en uitgegroeid tot een productieruimte van 20.000 m². Inmiddels werken er dagelijks ruim 60 personen bij het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het zwaardere metaalwerk en gebruiken de technieken: lasersnijden, plasmasnijden, autogeen snijden, knippen, buigen, zetten, manueel lassen, robot lassen, langslassen, verspanen en ook montage van componenten. Dulasta is toeleverancier voor de collega metaalbedrijven, de auto-industrie en betongietbouw. De door ons vervaardigde producten zijn te vinden in laad- en lossystemen, opleggers, beton- en funderingsmallen en talloze andere toepassingen. We investeren constant in apparatuur en machines en het machinepark van Dulasta is verregaand geautomatiseerd.

Functie

Jouw werkdag begint rond 7.00 uur in de bedrijfskantine. Samen met je collega’s drink je een verse kop koffie en praat je elkaar bij met je collega’s. Om 7.15 begint het echte werk. Je ontvangt dan van de chef de werktekeningen van de productieorders en gaat hier vervolgens mee aan de slag. Jij en de kantbanken worden beste vrienden. Elke plaat wordt op de juiste manier gebogen of krijgt de juiste hoeken. Zelfstandig stel je de machines in en selecteer je de juiste gereedschappen. Dagelijks werk je samen met ongeveer 10 collega’s aan de orders. Jullie vormen een hecht collectief. Wanneer een collega ergens hulp bij nodig heeft schiet je die te hulp. Rond 16.15 uur ben je klaar met werken, maar wanneer er een order echt af moet blijven jullie iets langer. Zo zorgen jullie ervoor dat elke klant tevreden is.

Als beginnende Kanter/ Zetter werk je met een kleinere kantbank zodat je het vak op de juiste manier leert. Als ervaren Kanter/ Zetter krijg je de kans om je kennis te verbreden en met moderne banken te werken.

Als Kanter/ Zetter bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Lezen van tekeningen.
 • Instellen van de machines.
 • Selecteren van de juiste gereedschappen.
 • Kanten en zetten van plaatmateriaal.
 • Het helpen van je collega’s.

Functie-eisen

De Kanter/ Zetter die wij zoeken heeft een:

 • Mbo-diploma Metaalbewerking
 • Circa 1 á 2 jaren werkervaring als Plaatbewerker, Medewerker Zetterij of Kanter.
 • Rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer.
 • Woonadres in de omgeving van Staphorst, Meppel, Steenwijk, Zwolle, Hoogeveen of Nieuwleusen.

Als beginnende Kanter/ Zetter krijg je een inwerkperiode waarbij je de kneepjes van het vak leert. Als ervaren Kanter/ Zetter krijg je de kans om je kennis te verbreden en te werken met moderne machines.

Aanbod

Ben jij de Kanter/ Zetter die wij zoeken dan bieden we jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Werktijden van 07.15 uur – 16.15 uur.
 • Salaris conform CAO en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.
 • 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 ct. per kilometer.
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke begeleiding tijdens je inwerkperiode.

Dujob biedt jouw niet alleen optimale begeleiding tijdens je sollicitatieprocedure. Maar ook na de inwerkperiode blijven wij betrokken. Zo zorgen we ervoor dat jij een werkplek hebt die bij jou past en jij je gewaardeerd voelt.

Sollicitatie

Heeft de functie Kanter/ Zetter in Staphorst jou enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via het formulier. Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek. Cv is niet verplicht die maak ik voor jou. Voor vragen kun je contact opnemen met Fokke Post fokke@dujob.nl.

Dujob doet bemiddelingsbureau de werving en selectie voor Dulasta metaalbewerking. Wij maken werk van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen? Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal. Ontwikkel je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen