Kanter / Zetter

Introductie

Als Kanter/Zetter bewerk je plaatmateriaal met behulp van een kantbank voor de machinebouw en de agrarische sector. Geen grote series maar vele kleiner series. Je komt bij een organisatie te werken in Marknesse die specialist is in plaatbewerking.

Organisatie

Je komt te werken bij een metaalbedrijf dat is gevestigd in de Noordoostpolder. Ze zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd in plaatbewerking, verspaning, constructie- en montagewerk. Ze leveren onder andere onderdelen aan de machinebouw en de agrarische sector. Zij zetten het personeel op de eerste plaats. Er zijn hele korte lijnen tussen leidinggevenden en personeel, waardoor begeleiding en aandacht optimaal zijn.

Functie

Als Kanter/Zetter zorg je ervoor dat de beste producten worden afgeleverd. Je werkt met een kantbank, waar je op maat gesneden plaatmateriaal buigt en kant. Dit doe je aan de hand van tekeningen die je van de voorman ontvangt. Je stelt zelfstandig de machine in en vervolgens kun je aan de slag. Het mooie aan deze functie is de afwisseling. Het zijn geen grote series die je maakt, maar vele, kleinere series. Hierdoor ben je geen productiemedewerker die continue hetzelfde kunstje moet uitvoeren. Maar een echte vakman die meerdere keren per dag de gereedschappen moet aanpassen en bijstellen, omdat je weer een ander product gaat bewerken.

Als Kanter/ Zetter ga je het volgende doen:

 • Plaatmateriaal buigen en kanten.
 • Instellen- en afstellen van de kantbank.
 • Je controleert het resultaat zodat alles perfect wordt afgeleverd.
 • Je pleegt klein onderhoud en zorgt dat je werkplek netjes is.

Functie-eisen

De Kanter/ Zetter die wij zoeken beschikt over:

 • Mbo-diploma metaalbewerking of relevante werkervaring.
 • Circa 1 à 2 jaar werkervaring in de metaalbewerking als Kanter/Zetter of Plaatbewerker. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Een woonadres in de omgeving van Emmeloord, Urk, Dronten, Lemmer of Genemuiden.

Aanbod

Wanneer jij aan de slag gaat als Kanter/Zetter, dan kun je het volgende verwachten:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen de € 1.900,- en € 2.600,- o.b.v. 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als Kanter/Zetter? Klik op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit voor een lekker bak koffie en vertel ik meer over de functie en ontdek ik graag jouw technische talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen