Installatiemonteur

Introductie

Ben jij een doorzetter? Wil jij oplossingsgericht werken aan de woningbouw van de toekomst? Lees dan verder!

Organisatie

Je komt te werken bij een nieuwe organisatie met een uniek concept, namelijk het maken van een compleet huis binnen een werkweek. Dit is mogelijk door de prefab houten constructie. De woning bestaat drie verdiepingen. De totale woning wordt in de fabriekshal in Emmeloord afgemaakt, dus inclusief keuken, vaatwasser, douche, wastafel, elektra, verwarming en vloerbedekking. De woning komt dus kant en klaar uit de fabriek en worden dan met een dieplader naar hun bestemming gebracht. Zo draag jij direct bij aan de woning van de toekomst.

Functie

Als E&W Installatiemonteur heb jij een onmisbare rol in het bouwen van woningen van de toekomst. Jij zorgt er namelijk voor dat de elektriciteit en sanitair van deze modulaire woningen goed en veilig ingericht zijn. Jij kunt goed samenwerken, bent communicatief sterk en kunt goed het overzicht op jouw eigen planning en werkzaamheden bewaren.

Functie-eisen

  • Jij hebt technisch inzicht;
  • Jij werkt planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau
  • Jij bent een vrolijke, harde werker, die gerust eens kritisch mag zijn.

Aanbod

  • Jij krijgt een mooi salaris volgens de cao Timmerindustrie;
  • Een fulltime dienstverband (4-daagse werkweek, 36 uur per week);
  • Jij komt te werken in een startend bedrijf waar volop aandacht is voor ARBO en een goede en gezonde werksfeer en omgeving;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Wil jij meer weten over deze mooie baan of over dit gave bedrijf? Zie jij jouw toekomst wel weggelegd bij dit bedrijf dat medio mei haar deuren op grotere schaal zal gaan openen? Neem dan contact met ons op! Meer informatie kan je inwinnen bij: Melanie Kamsma l 06-10020625 of melanie@dujob.nl. Wij komen graag met jou in contact!

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Melanie Kamsma

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen