Installatiemonteur W

Introductie

Voor een serviceorganisatie in Heerenveen zijn wij momenteel hard op zoek naar een Installatiemonteur W. Je zult ingezet worden op gebied van gas en water. Heb jij hier ervaring mee, of heb je affiniteit met de techniek? Dan ben je van harte welkom om dit team te versterken op gebied van installatietechniek.

Organisatie

De organisatie waar je komt te werken is een vooruitstrevend, dynamisch bedrijf met 50 betrokken medewerkers, die op professionele manier samenwerken. Snelle service, klantgericht werken en kwaliteit leveren zijn belangrijke kernwaarden binnen dit bedrijf! Ze mogen zich al meer dan 40 jaar één van de grootse onafhankelijke serviceorganisaties in Friesland op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken noemen. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, waardoor zij hun klanten de hoogste service en het beste advies kunnen bieden. Samen zorgen ze ervoor dat jaarlijks meer dan 35.000 huishoudens ’s winters verwarmd worden door middel van het aansluiten van cv-ketels. En in de zomer installeren ze koeltechnieken.

Functie

Als Installatiemonteur W kom je te werken in een team van ervaren monteurs, die samen of apart aan de slag gaan met diverse projecten op verschillende locatie. In een goed uitgeruste bedrijfsauto ga je, al dan niet met een collega, op pad om cv-ketels en warmwatertoestellen te installeren bij particulieren of bedrijven op locaties verspreid over Noord-Nederland. In deze functie is het belangrijk dat je snel kunt schakelen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Als Installatiemonteur zullen je werkzaamheden hoofdzakelijk bestaan uit:

 • Aanleggen, repareren en onderhouden van gas- en waterleiding installaties in woning- en utiliteitsbouw.

Ook als je net van school komt of je opleiding binnenkort afrondt, nodig ik je graag uit om te solliciteren. Als beginnend en startend Installatie Monteur zul je van ervaren monteurs leren hoe je cv-ketels, cv-installaties en leidingwerk moet installeren.

Functie-eisen

De Installatiemonteur W die wij zoeken heeft een:

 • Mbo-diploma richting techniek.
 • Circa 1 á 2 jaar werkervaring als Installatiemonteur, Monteur of Servicemonteur.
 • Geldig B-rijbewijs.
 • Geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Woonadres in de omgeving van Heerenveen, Sneek, Joure, Drachten of Lemmer.

Als beginnend Installatie Monteur krijg je een inwerkperiode waarbij je de kneepjes van het vak leert. Door middel van werkervaring verbreed jij jouw kennis van dit vak.

Aanbod

Ben jij de Installatiemonteur W die het team gaat versterken? Dan bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen de € 2.100 ,- en de € 2.800 ,- o.b.v. 40-uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • 25 vakantiedagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.
 • Uitzicht op een vast contract.
 • Werkkleding wordt geregeld door Dujob.
 • Opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als Installatiemonteur W Heerenveen? Klik op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit, vertel ik meer over de functie en ontdek ik graag jouw talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal, techniek en industrie. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen