Installatiemonteur – W

Introductie

Als Installatiemonteur- W, in regio Zwolle, ga jij op op diverse locaties aan de slag om de installaties te plaatsen. Je installeert bijvoorbeeld vloer-, wand-, lucht- of elektrische verwarmingstechnieken. Of het nu gaat om een CV-ketel, airconditioning of vloerverwarming, in deze functie krijg je diversiteit en de kans om aan de laatste techniek te werken. Door jouw inzet zorg je voor tevreden klanten.

Organisatie

De organisatie waar jij komt te werken is met recht een totaalinstallateur. Ze bieden oplossingen voor verwarming, energie, data, beveiliging en nog veel meer. Samen met de leverancier werken ze nauw samen vanaf het ontwerp tot de oplevering. Dit zodat de klant uiteindelijk een kwalitatief product krijgt en dat er geen complicaties optreden. De organisatie heeft een nuchtere mentaliteit en gaat sociaal met haar werknemers om. Binnen deze organisatie krijg je dan ook voldoende mogelijkheden om door te groeien en een echte vakman in je vakgebied te worden.

Functie

In deze functie ben je dagelijks onderweg naar diverse locaties om de installaties te plaatsen. Het ene project kan een paar uur duren, terwijl een ander project 3 dagen kost. Je komt op meerdere plekken waardoor het eigenlijk nooit saai is en geen dag hetzelfde is. Aan de hand van project informatie en -tekeningen zorg je dat de juiste materialen in de bus liggen voor de klus. Eenmaal op locatie check je nog even goed of alles klopt! En wanneer de klus geklaard is en je bijvoorbeeld een verwarmingspomp hebt geplaatst, ga je door naar de volgende klus of is het alweer tijd om huiswaarts te gaan. Fijn, weer een klant geholpen en blij gemaakt.

Geen dag is natuurlijk hetzelfde, maar dit zullen op termijn jouw taken worden:

 • Uitvoeren en voorbereiden van de werkzaamheden, volgens tekeningen en eventueel nader overeengekomen afspraken.
 • Overleggen met de voorman over de stand van het werk en het bespreken van zowel technische problemen.
 • Zorgdragen voor de kwaliteit van het te maken werk (project).
 • Zorgdragen voor het doelmatig gebruik van materiaal en materieel en het onderhoud daarvan.

Functie-eisen

De Installatiemonteur-W die wij zoeken heeft een:

 • Mbo-diploma richting installatietechniek (of ervaring opgedaan in de installatietechniek).
 • Geldig rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Woonadres in de omgeving van Apeldoorn, Zwolle, Epe of Deventer.

Aanbod

In een functie als Installatiemonteur-W bij dit bedrijf bieden wij jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 40-urige werkweek.
 • Salaris tussen de € 2.200, – en € 2.800, – o.b.v. 40 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vaste aanstelling.
 • 26 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Heb je interesse in het werken als Installatiemonteur-W in de regio Zwolle? Klik op de sollicitatiebutton! Dan nodig ik je uit voor een kop koffie en vertel ik meer over de functie en ontdek ik graag jouw technische talenten.

Dujob is hét bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de metaal en techniek. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Jesca de Best

jesca@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen