Heftruckchauffeur Tapijtindustrie

Introductie

Als Heftruckchauffeur houd jij je bezig met de goederenstroom van deze tapijtproducent. Denk hierbij aan woning- en kantoorstofferingen, maar ook aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces op rolletjes.

Organisatie

Als Heftruckchauffeur kom je werken bij de Condor Group. De Condor Group is één van de grootste tapijtproducenten van Europa met een productie van meer dan 115 miljoen m² textiele vloerbedekking op jaarbasis. Zij bestaan sinds 1992 en zijn actief producent van vloerbedekking oplossingen voor meerdere doeleinden. Denk hierbij aan woning- en kantoorstofferingen, maar ook autobekleding en zelfs de bekleding van sportvelden. Tijdens het productieproces staan de productietechnieken Tufting en Non Woven centraal. De Condor Group bestaat uit: Condor Carpets, Vebe Floorcoverings, Condor Cartex, Condor Grass en Astro Turf. Gevestigd in Genemuiden en Hasselt.

Functie

Als Heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je bent hierbij een belangrijke schakel tussen de organisatie en de klant. Het is van groot belang dat de Heftruckchauffeur veiligheid, bedrijfsspecifieke regels en procedures, instructies, en wet en regelgeving op het gebied van Arbo in acht neemt. De werkzaamheden als Heftruckchauffeur vragen lichamelijke inspanning, waardoor een goede gezondheid en een goede lichamelijke conditie noodzakelijk zijn. Je hebt een scherp oog voor eventuele verbeteringen en rapporteert deze aan de ploegbaas. Jouw inbreng is essentieel om de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid te blijven vergroten. Je functioneert binnen een team, waarbinnen je samenwerkt en elkaar coacht om tot de hoogst mogelijke resultaten te komen. Je rapporteert aan de teamleider op de werkvloer.

Binnen de functie van Heftruckchauffeur heb je volgende verantwoordelijkheden :

 • Orders doornemen met de teamleider en verzendklaar maken.
 • Vrachtwagens laden en lossen.
 • Middels een handscanner registreren van jouw handelingen.
 • Maken van foto’s van de verzending.
 • Goederen in het magazijn verplaatsen met behulp van reach- of heftruck.

Functie-eisen

De Heftruckchauffeur die wij zoeken is in het bezit van:

 • Minimale leeftijd van 18 jaar, in verband met het werken in ploegendiensten is dit vereist.
 • Een afgeronde mbo-opleiding / opleiding op de middelbare school.
 • Bereid om structureel op zaterdag te werken en om in 3- en/of 4-ploegensysteem te werken.
 • Een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.

Aanbod

Ben jij de Heftruckchauffeur die wij zoeken dan bieden we jou het volgende:

 • Fulltimebaan met 36-38 urige werkweek.
 • Salaris tussen de €2.400,- en de €3.000,- o.b.v.van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
 • 26 vakantiedagen.
 • Vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je komt te werken bij een internationaal gerenommeerd bedrijf met een geavanceerd machinepark.

De werkzaamheden vinden plaats in een 3- en/of 4-ploegendienst. Bij wederzijdse tevredenheid bestaat er kans op een contract bij de opdrachtgever.

Sollicitatie

Ben je enthousiast over de functie van Heftruckchauffeur? Laat het ons weten door op solliciteren te klikken, dan nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Cv is niet verplicht, die maken wij voor jou op. Dujob verzorgt de werving en selectie voor Condor Group. Dit betekent dat als je solliciteert op een van de vacatures, jouw gegevens worden doorgestuurd naar de recruiters van Dujob. Zij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel naar banen voor de langere termijn. Ben jij een geschikte kandidaat dan word je uitgenodigd voor een gesprek en voorgesteld.

Meer informatie

Liever eerst meer informatie over deze vacature? Dat kan. Naam contact met ons op via onderstaande button.

Glenda Smit

glenda@dujob.nl

Whatsapp ons!

Snel en makkelijk contact met ons opnemen? Stuur een appje naar 0527 702 551 voor meer informatie over deze vacature of om direct te solliciteren.

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen